Danas se baškari u luksuzu, a u OVOJ SOBICI je Karleuša živela pre nego što je postala popularna – skromno i prosečno

 Danas se baškari u luksuzu, a u OVOJ SOBICI je Karleuša živela pre nego što je postala popularna – skromno i prosečno

Atina i Nika, ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, imaju sve što požele. Žive u luksuznoj vili na Dedinju, a uspešni roditelji su im omogućili detinjstvo koje je više nego bezbrižno. Uprkos tome, pevačica tvrdi da devojčice ne traže mnogo.

Pa ipak, popularna Jeca odrastala je u daleko skromnijim uslovima. Posle razvoda roditelja, sa majkom Divnom živela je u skromnom stanu kod Fontane na Novom Beogradu. Baš kao svaka prosečna srpska porodica.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Jelena je u jednoj emisiji 1998. godine pokazala kako je njen životni prostor izgledao.

Uredno, skockano, toplo. Nameštaj i zavese bili su u cvetnom dezenu, zidove su krasile slike, jedino je pogled sa prozora na okolne zgrade malo kvario utisak. No, JK je veoma ponosna na taj deo svog života.

Na profilu stranice koja se bavi poznatim estradnim ličnostima, na društvenoj mreži Instagram, isplivale su takođe i fotografije pevačice iz perioda od preko dvadeset godina.

Posebnu pažnju je izazvala zaboravljena fotografija na kojoj Jelena ima kratku kosu. Kako komentari tvrde, neodoljivo podseća na Svetlanu Ražnatović.

Pevačica je karijeru započela devedesetih godina prošlog veka sa pesmom “Ogledalce”. Nakon prvog albuma usledilo je još mnogo hitova, ali i uspešnih saradnji između Jelene i njenih kolega. Pevačica je i dalje ostala verna plavoj boji kose.