DANAS BI NAPUNIO 45 GODINA! Madžgalj pred smrt ispunio veliki ŽIVOTNI SAN, voditelj podelio BOLNU PORUKU

 DANAS BI NAPUNIO 45 GODINA! Madžgalj pred smrt ispunio veliki ŽIVOTNI SAN, voditelj podelio BOLNU PORUKU

Prolazi godina za godinom, a prošlo je već sedam od kada nas je napustio mnogima omiljeni glumac – Marinko Madžgalj. Imao je dušu i harizmu koja se ne zaboravlja.

Da je živ, Marinko bi danas napunio 45 godina. Smrt ga je prerano uzela, ali on nastavlja da živi kroz sećanje svoje publike o kolega čija je srca zauvek osvojio.

Marinko Madžgalj
Foto: Srbija Danas

Društvene mreže prepune su emotivnim porukama upućenim glumcu, a jedan od onih koji umesto radosti sa glumcem danas dele tugu za njim je bio i voditelj i glumac Dragan Marinković Maca.

-Marinko Madžgalj, večiti dečak, danas bi napunio 45 godina. Neki ljudi ne mogu da umru, bez obzira koliko se smrt trudila. Počivaj u miru brate – napisao je Maca.

– “Neka ga anđeli čuvaju. Jedan od onih koji se doživotno pamte i koji će uvek nedostajati”, “Večiti dečak koji nedostaje…Ali iz naših srca nikuda nije otišao”, “Jutarnji program neke davne godine: Maca, Ognjen, Marinko i Rabija… Pa onaj osećaj kad osvaneš sa ekipom nedeljom, pa gledaš taj jutarnji program. Neprocjenjivo”, “Postoje trenuci kad nas obuzme tišina, kad mislimo da si otišao. A ti si se samo sakrio u naša srca”, “Ko zna, možda je i ta smrt, (koja ima tako prefinjen ukus), možda je ona lepši deo života… Viđećemo” – nadovezale su se poruke podrške u komentarima.

Madžgalj je rođen 21. avgusta 1978. godine u Beogradu. Za opaku bolest saznao je prekasno. Tog kobnog dana dobio je jake bolove i prevezen je hitno u KBC “Bežanijska kosa”. Doktori su konstatovali da ima karcinom pankreasa. Tamo je i ostao na lečenju. Samo dvadeset dana pred smrt krstio se u manastiru Ostrog. Bio je veoma slab i taj čin je jedva izdržao. Ipak, zanimalo ga je koje bi molitve mogao kod kuće da čita. U očima mu se videla želja za životom. Šira publika pamti ga i kao člana grupe Flamingosi, gde je delio scenu sa Ognjenom Amidžićem.