DAN PRED POROĐAJ PRIMILA VESTI DA JE PREMINUO: Tara Simov van sebe! Oprostila se ovim rečima

 DAN PRED POROĐAJ PRIMILA VESTI DA JE PREMINUO: Tara Simov van sebe! Oprostila se ovim rečima

Bivša rijaliti učesnica Zadruge, Tara Simov za samo 24 sata bi trebalo da donese na svet svoju devojčicu. Porođaj je planiran sutra, a kako je navela, oporaviće se u Nišu kod svog vanbračnog supruga sa kojim čeka bebu.

Međutim, dan pred porođaj, Tara je primila loše vesti da je njen prijatelj Đorđe Stanojević, poznatiji kao “Džoker”, preminuo.

Tara se oprostila ovim rečima od svog prijatelja, kojem je htela na sve načine da pomogne apelujući na svom Instagramu da se doniraju sredstva za njega, budući da je oboleo od karcinoma, a potom i od koronavirusa.

– Počivaj u miru prijatelju moj dobri… Hvala ti za svaku lepu reč i zahvalnost na tome koliko sam mogla što sam pomogla. Veruj mi na boljem si mestu. Želim iskreno saučešće da izjavim porodici i bližnjima… Putuj u miru – napisala je Tara na svom Instagramu.

Pre pet godina, Đorđe je dobio dijagnozu – kancer limfnih čvorova (Hodgkinov limfom)

Đorđe Stojanović (21) poznatijem kao Džoker, di-džeju iz Beograda, je pre pet godina dijagnostifikovan kancer limfnih čvorova. Od tog trenutka kreće njegova životna borba. Dva puta je bio u četvrtom stepenu bolesti. 

Hodgkinov limfom je rak krvi koji se razvija u limfnim žlezdama i spada u najizlečivije kancere.

Kako je objavljeno na njegovom Instagram profilu, muzičar je jutros izgubio bitku za život.

SVAKE SREDE U 20h EKSKLUZIVNA EMISIJA “IZMEĐU DVE VATRE”, DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.