DAN D U HUMSKOJ: Partizan danas odlučuje o sudbini Ilije Stolice

 DAN D U HUMSKOJ: Partizan danas odlučuje o sudbini Ilije Stolice

Foto: MN Press

Posle očajnog početak sezone Partizana u kojem su crno-beli osvojili samo pet bodova posle četiri odigrana kola u domaćem šampionatu dovela je atmosferu u Humskoj do usijanja, a jasno je da se odgovornost ne može prebaciti samo na trenera Iliju Stolicu. Zbog toga će danas čelnici Partizana imati sastanak u Humskoj na kojem će se raspravljati o sudbini Stolice na klupi Partizana, svega mesec i po dana pošto je postavljen za šefa stručnog štaba, prenosi ”Sportski žurnal”.

Predsednik crno-belih Milorad Vučelić i dalje je na strani trenera, dok generalni direktor Miloš Vazura smatra da treba napraviti promenu na klupi iako upravo ovaj dvojac mnogi smatraju za najodgovornije za ovakve stanje kluba u Humskoj. Ukoilko bude odlučeno da je Stolica bivši, na ovom sastanku će se odlučivati i o njegovom nasledniku.

Navodno je već kontaktiran nekadašnji trener crno-beli Savo Milošević, a kao opcija se spominje i još jedna bivši igrač Partizana Albert Nađ koji je već u klubu, tačnije u Teleoptiku. Kakav god ishod sastanka bio, Partizan nema mnogo vremena na raspolaganju pošto već u sredu putuju na Kipar gde će u četvrtak igrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv AEK-a u Larnaki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *