DALJE NEĆEŠ MOĆI: Jokić FOROM SA BASKETA zaustavio Karija (VIDEO)

 DALJE NEĆEŠ MOĆI: Jokić FOROM SA BASKETA zaustavio Karija (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić i prethodne noći demonstrirao je silu u NBA. Odigrao je skoro savršen meč za Denver i radovao se ubedljivoj pobedi nad Golden Stejtom (134:117), pritom zabeleživši još jedan trip-dabl.

Statistika kaže da je imao 22 poena, 14 skokova i 16 asistencija, ali je potez večeri protiv Voriorsa možda bila ukradena lopta, inače i jedina koju je upisao prethodne noći pred domaćim navijačima.

Sve se odigralo krajem treće deonice kada je Stef Kari predvodio napad Golden Stejta, a Jokić kao po običaju pročitao akciju koju je spremio i potom ga na vrlo jednostavan način nadmudrio.

Jokić je prišao da odigra “dva na dva” i jasno je video da se Kuminga odvojio i da će mu Kari dodati loptu.

Dodavanje bi najbolje prošlo kada bi Kari bacio loptu od parket i to je Jokić odmah video, pa je počeo da “igra nogom” i plaši time Karija, što inače sve češće radi na utakmicama i sudije ga za sada ne opominju.

Da ne bi pogodio Srbina u nogu, Kari je podigao loptu i tamo su već dugačke ruke srpskog centra bile spremne za presečen pas.

Odmah je Jokić krenuo u kontru i dodao je Brusu Braunu koji je krenuo na ulaz, ali je fauliran, pa je sa penala došao do dva poena.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Pročitaj još