DALILA ZAVRŠILA U SUZAMA: Srce u grudima samo što ne iskoči – zbog njega se oglasila putem socijalnih mreža!

 DALILA ZAVRŠILA U SUZAMA: Srce u grudima samo što ne iskoči – zbog njega se oglasila putem socijalnih mreža!

Foto: Instagram/Printscreen/dalila_dragojevic_official

Najponosnija je na njih!

Trenutno jedno od najaktuelnijih imena iz sveta domaćeg rijaliti programa i voditeljka koja je imala transfer meseca prešavši na ružičastu televiziju – Dalila Dragojević, već uveliko snima emisije za Pink i redovna je u studiju. Sve što ona uradi biva pomno ispraćeno od strane njenih fanova, publike i pripadnika sedme sile.

Svi smo svesni koliko je Dalila napredovala u svakom smislu od svog prvog pojavljivanja, pa do dana današnjeg, a u prilog napisanom svedoči i najnovija objava na njenom Instagram profilu. Dalila nam je svima otkrila koga najviše voli i zbog koga lije suze radosnice.

Dalila Dragojević
Foto: ATA images

Dalila je kroz prethonih nekoliko godina imala jako turbulentan život. OId vrtglavog uspeha, do bolnih padova i ponovnog izdizanja na sam tron (kao što smo nedavno pisali, ona je uspela da ostvari ono najvažinije, a to je lična pobeda i uspeh).

Sada je putem Instagram storija podelila koja su to dva bića koja joj svakog dana izmame osmeh, zbog kojih joj srce zalupa i čak joj oči zasuze.

Oduvek je imala podršku svog oca Husa Mujića, te je sada odlučila da celom svetu pokaže koliko ga voli i koliko je vezana za njega.

Pored oca, na fotografiji smo mogli da vidimo i njenog čupavog kućnog ljubimca – macu.

Huso Mujić
Foto: Instagram/Printscreen/dalila_dragojevic_official

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.