DALILA UPLETENA U RASKID DEJANA I ALEKS – otkriveno ko im SMEŠTA RAZDOR?! Dragojević se oglasio o novoj devojci

 DALILA UPLETENA U RASKID DEJANA I ALEKS – otkriveno ko im SMEŠTA RAZDOR?! Dragojević se oglasio o novoj devojci

Fanovi Dalile Dragojević, kako piše “Kurir”, na sve načine pokušavaju da pomrse konce njenom bivšem Dejanu Dragojeviću, koji je u vezi sa Aleksandrom Nikolić, a koja se trenutno nalazi u “Zadruzi”.

Navodno, oni imaju za cilj da unesu razdor u njihovu vezu, kako bi Dejan raskinuo sa Aleksandrom, s kojom bi trebalo da se vidi i porazgovara u Beloj kući kad bude ulazio kao specijalno iznenađenje pred Novu godinu.

Tako je od Dalilinih fanova potekla priča, koja se brzo prenela u medijima, da je Dejan prevario Aleks na Zanzibaru, odakle se nedavno vratio, a o čemu je i on sam govorio u video-snimku na svom Jutjub kanalu, kad je istakao da je u pitanju samo njegova drugarica.

Pored njega, na meti se našao i njegov brat David, kao i izvesna devojka koja je bila u društvu s njima, pa su mnogi tvrdili da je to njegova nova izabranica.

Međutim, u pitanju je njegova najbolja prijateljica iz Novog Sada, koju poznaje još od detinjstva. Ona radi u jednoj turističkoj agenciji i nekoliko meseci godišnje živi na Zanzibaru, te im je kao domaćica sve vreme bila na usluzi kao vodič po ovom egzotičnom ostrvu.

Podsetimo, Dejan je istakao da mu neko želi zlo i da su sve priče da je bio s novom devojkom na Zanzibaru dezinformacije.

– Ovo nije narukvica, već gumica iz rajskog vrta i od tada je ne skidam. Moram da se oglasim i kažem da su ovo dezinformacije. Znam ja šta će da bude, ja kad sam donosio poklone, niko nije znao gde su pokloni, a sada će da bude: “Pustite vi Dejana, Dejan je došao s novom devojkom sa Zanzibara” – objasnio je Dragojević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još