DALILA PROGOVORILA O TUŽBI SAŠE MIRKOVIĆA I PRELASKU NA PINK: Dok je Hajp sudski goni, Mitrovići je vraćaju u život!

 DALILA PROGOVORILA O TUŽBI SAŠE MIRKOVIĆA I PRELASKU NA PINK: Dok je Hajp sudski goni, Mitrovići je vraćaju u život!

Foto: ATA images

Otvorila je sve karte ekskluzivno za portal SrbijaDanas.

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka koja se priključila ružičastom jatu, Dalila Dragojević, proslavlja svoj jubilarni 30. rođendan. Slavlje je upriličila u jednom prestoničkom restoranu, a kao i obično, bila je sređena i doterana da u četvrtu deceniju zakorači sa stilom.

Susrela se sa našom ekipom, ekipom portala SrbijaDanas i vidno raspoložena, prokomentarisala sve aktuelne teme koje tresu čitav region, od prekida saradnje sa Hajp televizijom, preko prelaska u ružičasto jato, pa sve do povezivanja sa nekadašnjim zadrugarom Zvezdanom Slavnićem.

Marijana Zonjić, Dalila Dragojević
Foto: instagram printscreen/dalila_dragojevic_official

– Moram da priznam da imam neku blagu nervozu i ne osećam se tako, kao da sam u 30im. Ja sam ostala recimo u periodu kada sam imala 24 – našalila se Dalila pa odmah prešla na temu prelaska na Pink TV.

– Osećam se zaista fenomenalno, ja sam očekivala da će to biti nakon “Zadruge 5”, no zaposlila sam se na drugoj televiziji. Sada je izgleda pravo vreme, a ja ću se potruditi da zaista budem na nivou zadatka, mada ja sve što radim, radim najbolje što mogu. Moram da kažem da neću biti deo Zadruge, ja ću imati emisiju na Red TV koja će se baviti zadrugarima. Možda ćete me povremeno videti i u Zadruzi ali kako vodim neku emisiju… Možda… – rekla je Dragojevićka, a onda se osvrnula na tužbu koju je podnela Hajp televizija na čelu sa Sašom Mirkovićem protiv nje.

– Ja zaista ne bih to komentariala. Zaista, neko sa kim sam ja razgovarala i neko ko je mnogo pametniji i inteligentniji od mene mi to ne dozvoljava. Rešiće se sve onako kako treba – zaključila je Dalila za portal SrbijaDanas.

Takođe se osvrnula i na odnos sa Zvezdanom Slavnićem, istakla kako beži od rijaliti učesnika u smislu emotivnog vezivanja, ali i incidentu sa izvesnom devojkom koja je navodno napala, a o kom se spekulisalo.

Detaljan razgovor sa Dalilom Dragojević, pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.