DALILA NE ŠTEDI NA SVOM IZGLEDU! Dala OGROMNU cifru za remont, a evo šta je sve uradila (FOTO)

 DALILA NE ŠTEDI NA SVOM IZGLEDU! Dala OGROMNU cifru za remont, a evo šta je sve uradila (FOTO)

Foto: YouTube printscreen/Parovi TV Happy, Instagram printscreen dalila_dragojevic_offical

Dalila Dragojević je jedna od najpopularnijih bivših učesnica rijalitija “Zadruga”, a njena privatna afera koja je obeležila petu sezonu ovog rijalitija svi su pratili bez daha. 

Podsećamo da je Dalila u rijaliti “Zadruga” ušla kao udata žena, ali je u rijalitiju, dakle javno, započela vezu sa Carem. 

Drama u rijalitiju, kada je reč o ovom ljubavnom trouglu, bila je najzanimljivija gledaocima. Međuim, pored ovoga, vrlo često je zadrugarka i na meti kritika zbog izgleda, stila oblačenja, kao i načina na koji se šminka. 

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kada je reč o njenim estetskim korekcijama, zadrugarka je jednom prilikom o tome govorila otvoreno.

Dalila je radila usne i naravno tretman botoksomNos koji je bio potpuno drugačiji, a to znaju svi koji su je gledali u rijalitiju “Parovi”, opereisala je zbog devijacije, ali nije dirala ožiljak koji je imala i još uvek ima na vrhu nosa. Ožiljak je nastao kada je imala četiri godinem pala je i povredila se.

– Majka je bila u šoku nije želela da me vodi kod lekara, smatrala je da će sve da se reguliše, međutim nije. Kada sam ušla u pubertet ta kost koja je bila devijantna je došla do izražaja, zbog čega sam operisala nos, ali ga nisam smanjila – otkrila je Dalila. 

Dalila je i u “Zadruzi” nekoliko puta govorila o korekcijama.