DALILA DRAGOJEVIĆ POSTALA MILIONERKA PREKO NOĆI! Našla posao SNOVA – Jedva da radi, a lova samo kaplje

 DALILA DRAGOJEVIĆ POSTALA MILIONERKA PREKO NOĆI! Našla posao SNOVA – Jedva da radi, a lova samo kaplje

Opšte je poznata činjenica da mnoge poznate ličnosti svoje društvene mreže i profile koriste kao dodatne izvore prihoda.

Jedan od Tiktokera je odlučio da otkrije koliko pojedinci zarađuju. Kao ličnost koja fino od pomenutog profitira, istakao je Dalilu Dragojević.

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević
Foto: Srbija Danas

Pored Instagrama, na kome se može lepo zaraditi, i društvena mreža Tik Tok je postala profitabilna mreža. Na Tik Toku korisnici kupuju ”koinse” pravim novcem, a onda poznatima poklanjaju emotikone, od kojih svaki ima svoju vrednost.

To u praksi znači da korisnici ove društvene dobijaju napojnicu za ono što rade i dnevno im može leći velika suma novca. Jedan od korisnika pomenute mreže je otkrio kolika su primanja poznatima. Predočio je koliko poznati umanjuju svoju zaradu, kako bi izbegli plaćanje poreza.

Dalila Dragojević
Foto: Tik Tok Printscreen/hame.95

On je predstavio regionalne rekordere u Tiktok zaradi. Na laskavom drugom mestu je navodno Dalila Dragojević, koja je u prethodnih nekoliko dana zaradila 6.500 evra, što je oko 800.000 dinara!

Tiktoker je objasnio na koji način se kupuju koinsi i koliko oni koštaju zaista. Zna se da  Tik Tok uzima 70 posto od ukupnih donacija, te je realna cifra verovatno znatno manja.

Detalje pogledajte u prilogu ispod.

@hame.995 #bosnia🇧🇦 #hame95 #hame #fyp #huda #bosna ♬ original sound – Hame.95

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.