“DALILA ĆE BIRATI IZMEĐU MENE I RODITELJA!” Filip Car otkrio ŠTA DALJE – Husu Mujiću PORUČIO JEDNO!

 “DALILA ĆE BIRATI IZMEĐU MENE I RODITELJA!” Filip Car otkrio ŠTA DALJE – Husu Mujiću PORUČIO JEDNO!

Foto: Srbija Danas

Filip Car zauzeo je 5. mesto u sinoć održanom superfinalu “Zadruge”, a o svojim emocijama prema Dalili Dragojević je otvoreno govorio. 

– Ja razumem Dalilinog oca, može da priča šta hoće, da me napada, razumem sve. Svako ima pravo da kaže šta želi. Ne znam da li će Dalila birati mene ili roditelje, to morate nju da pitate. Odluka je, što se mene tiče, samo moja. Volim Dalilu, volim je – kazao je Filip Car za “Blic” i dodao:

Filip Car
Foto: Srbija Danas

– Moje ljubavi u rijalitiju sve bole. Deset meseci smo tamo, ima tu mnogih strana. Nikog ja nisam davio u bazenu, kako kažete, izbacujete me iz takta, ljubavni odnos nam je bio takav kakav je bio. Smatram da naš odnos nije bio kvalitetan, kriv sam za mnogo toga. Da ispravljam nešto, bilo, prošlo… Moja majka ne daje izjave… Sve se pitamo Dalila i ja. Žao mi je što je niko nije sačekao.

Car je otkrio i koje planove ima za život u spoljnom svetu, zajedno sa Dalilom, a kako je istakao, imaju nekoliko opcija: 

Dalila Dragojević
Foto: Srbija Danas

– Ima više opcija, šta ćemo, kako ćemo sad. Ne znam na koju ćemo stranu. Tek za dva, tri dana ćemo dati više odgovora. Najverovatnije će biti Beograd destinacija, najverovatnije Beograd… Nadam se da neću učestvovati u sledećoj “Zadruzi”, ne bih izdržao još jedan rijaliti – kazao je on.

Osmakčić u “Zadruzi 6”! Bivši takmičar otkrio detalje plana produkcije

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.