“DALA SAM OTKAZ!” Još jedna voditeljka otišla sa RED TELEVIZIJE – količina stresa uzrokovala zdravstveni problem

 “DALA SAM OTKAZ!” Još jedna voditeljka otišla sa RED TELEVIZIJE – količina stresa uzrokovala zdravstveni problem

red tv printscreen

Model i supruga tenisera Đorđa Đokovića, Saška Veselinov Đoković, postala je poznata javnosti kao voditeljka Red televizije.

Vodila je emisiju “Whatzuuuup”, sa još dvoje kolega, a potom je rešila da započne privatan biznis. Reč je o dizajniranju odeće i pokretanju sopstvenog brenda.

Saška, kako ističe, nije mogla da uskladi oba posla, zbog čega je morala da se odluči samo za jedan, a to je ipak bio njen brend.

Foto: TV Pink printscreen

U julu smo krenuli zvanično u prodaju i tog dana sam vam predstavila na čemu sam radila prethodnih meseci i zbog čega sam dala otkaz na televiziji. Ko god ima privatan biznis, zna da ako nisi u tome 100%, taj uspeh teško da je moguć. Samo ću vam reći da mi je u jednom periodu intenzivno opadala kosa od stresa. No, to je tema za sebe i svakako ću podeliti svoje iskustvo sa vama uskoro, jer imam rešenje ako se neko nalazi u istoj situaciji kao ja tada – napisala je Veselinova.

Foto: instagram/saskaveselinov

O svojim kolegama i saradnicima na Red-u nikada ništa loše nije rekla.

Podsetimo, na pomenutoj televiziji Željka Mitrovića, nedavno su se dogodili neki transferi. Milica Kemez je, kako se pisalo, na pauzi zbog nesuglasica sa članovima produkcije (više o tome čitajte OVDE), a nova voditeljka, koja će uskoro postati deo tima, je Irma Serjanić (o tome smo pisali OVDE).

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.