“DALA SAM IZJAVU!” Oglasila se Mirjana Karanović nakon što je Tužilaštvo predložilo kaznu zatvora za nju!

 “DALA SAM IZJAVU!” Oglasila se Mirjana Karanović nakon što je Tužilaštvo predložilo kaznu zatvora za nju!

Foto: ATA Images

Danas se pojavila vest u medijima je Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu protiv glumice Mirjane Karanović. Sumnja se da je 27.10.2022. godine, ušla u verbalni, a zatim i fizički konflikt sa komšinicom u dvorištu zgrade.

Navodi se da je glumica nanela teške telesne povrede komšinici, kada ju je tokom tokom žučne rasprave uhvatila rukom u predelu grudi, protresla je, a potom i odgurnula na beton. Navodno je oštećena tada zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti.

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo.

Mirjana Karanović
Foto:instagram prinrscreen/mirjanakaranovic

Mirjana Karanović se sada prvi put oglasila povodom ovog slučaja. 

– Ja o tome nisam obaveštena. Išle smo da damo izjavu i ja i ona. Sretale smo se nakon incidenta, naravno. Ja sam posećivala tu ženu kod kuće, nakon što je izašla iz bolnice. Uvek je bila jako neprijatna i drala se na mene. Ta žena govori laži – rekla je Mirjana Karanović, pa se osvrnula na taj 27. oktobar.

Mirjana Karanović
Foto: Youtube Printscreen/K1 televizija

– Moja majka je umrla dva meseca posle tog incidenta. Žene koje su čuvale moju majku znale su za njihove nesuglasice, ali mi o tome nisu govorile. Ta žena me je terala da stavim majku u dom, iako ona to nije želela. Nisam htela ni ja. Pričala je da može da mi sredi potvrdu da nije sposobna. Njen sin je bio tu u trenutku kada je ona pala, ali je već izašao iz zgrade pa nije video šta se tačno dogodilo. On mi se izvinjavao i govorio je da je njegova majka preterala, on ima 60 godina, ona 80 i nešto, ali na sudu je naravno stao na njenu stranu i potvrdio njenu priču. Ja sam njoj pomogla da ustane kada je pala i bila sam tu za nju nakon što je izašla iz bolnice, kad god sam je posetila ona se drala na mene. Uvek je vređala i mene i moju majku, vi ne možete da zamislite koje reči je koristila, ne bih sada o tome pričala – istakla je glumica za “Telegraf”.