“DALA MU JE ORUŽJE DA PUCA U NJEGA!” Ana pokrenula SUMNJU da ju je Zvezdan TUKAO? “Nismo u 4 zida”

 “DALA MU JE ORUŽJE DA PUCA U NJEGA!” Ana pokrenula SUMNJU da ju je Zvezdan TUKAO? “Nismo u 4 zida”

Kristijan Golubović je bio sinoćnji gost kod Dušice Jakovljević u studiju u Šimanovcima.

Kristijan je prokomentarisao aaktuelnu situaciju između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, te skrenuo pažnju da su oboje vrlo svesni kamera, kao i da je Ana “ucveljena“, a i to da ona zna da ima veliku podršku, te se prisetio i prve sezone, kada je slična situacija bila sa Slobodanom Radanovićem, Kijom Kockar i Lunom Đogani.

– Anđela ima pravo da se odbrani, ali pošto je prešla sve granice nepristojnosti i njenom mužu je učnila sve najgore i kad dođe Ana ima pravo sve da kaže. Oni su oladili glavu, vide šta publika i zadrugari misle, pa hoće da operu stvari, da ispoštuje Anu i ovu. Mislim da će biti opet prekid ako Ana nastavi da ih napada kako treba. Ona mu je nabacila da se nešto dešavalo u četiri zida što nije korektno. Ona je dobila legitimitet da bilo šta uradi i kaže, čak da iznese najprljaviji veš. Ivana čak i da me je tukla imala je pravo, ja sam bio u braku, imao sam dete i tu je snažnija veza. Sa Kristinom da se nije izrodilo u ovakvu vezu i ljubav propao bih u vezu i ne bih izlazio u javnost. Javno kad prevarite ženu, trebao sam da kažem. 

– To je nizak udarac kad je žena povređena, a ljubav ju je sprečava, a sad otvoreno kaže. Kad bi neko Ani rekao da je bio ružan i ćelav 15 godina, ona bi rekla: “Ja sam trpela jer sam ga volela”. Ona može da tvrdi pazar jer joj je on dao oružje da puca u njega. Mislim da će biti taktike, imamo prethodne priče, ucveljenu belu udovicu, scenu kad se Sloba, ja sam ga nazvao Balvan, i zagrljen stajao pred Kijom. Oni znaju, načitani su rijalitijem, pa plivaju. Pokušavaju da se operu i budi umesni kad je situacija u ovom stadijumu – nastavio je Golubović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: VIKTORIJA MITROVIĆ ULAZI U ZADRUGU – Majka me se stidi! Progovorila o Marku Osmakčiću

Pročitaj još