DALA JANJUŠU DA JE DIRA, CARU DELILA KOMPLIMENTE… Slađa je najbolja Majina drugarica, a nabacivala se njenim bivšima

 DALA JANJUŠU DA JE DIRA, CARU DELILA KOMPLIMENTE… Slađa je najbolja Majina drugarica, a nabacivala se njenim bivšima

Tokom nastavka emisije “Pitanja gledalaca”, Slađana Lazić je podignuta, te je u svom izlaganju o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom rekla da je on nije zanimao kada je bio u vezi sa Miljanom Kulić, jer je tada bio zauzet, te da nju ne zanimaju zauzeti muškarci.

Međutim, to nije izazvalo lepe reakcije kod zadrugara među kojima je Filip Car prvi osudio njeno ponašanje u zadruzi budući da je najbolja prijateljica Maje Marinković, a navodno se nabacivala svim njenim bivšim i sadašnjim momcima:

 Raspravljao sam sa Slađom i najstrašnije je da je devojka kao one u 17. veku što su ljudi otprilike nagađali svoje godine pošto ih ni sama ne zna. Rekla je da je 1993. godine i da ima 33 godine. Slađo ti si energična i sipatična, ali ništa dobro ovde nisi napravila. Ti si se muvala, a vrlo često si sebi dala za pravo da komentarišeš Anđelu, a napravila si isto – rekao je Car.

– Kako isto? – pitala je Slađa

– Muvala si se sa momkom koji je ustao, završio sa devojkom napolju i uplovio sa tobom u vezu. Ti i Anđela ste uradile isto, a princip je isti. Da li te je Janjuš lovio za v*ginu i grudi, a Majina si drugarica, Povezivana si sa Bilalom, meni davala komplimente. Dati sebi za pravo i imati pravo su dva različita pojma– rekao je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA