“DAJ BOŽE DA TAKI DOŽIVI KRAJ SEZONE!” Bivša zadrugarka U PANICI – ovo će ga OTERATI U GROB?! Tiče se MAJE!

 “DAJ BOŽE DA TAKI DOŽIVI KRAJ SEZONE!” Bivša zadrugarka U PANICI – ovo će ga OTERATI U GROB?! Tiče se MAJE!

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas

Popularna pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić gostovala je nedavno u jednoj radio emisiji i tom prilikom prokomentarisala svoje bivše ukućane.

Otkrila je svoje iskreno mišljenje o Maji Marinković. Izrazila je i strah za život i zdravlje Majinog oca, Radomira Takija Marinkovića, te izjavila da se boji da on neće dočekati živ kraj “Zadruge 6”!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Jao Maja ko Maja, blesava i luda! Što se mene tiče Maja ne voli nikog, zvanično ko mi normalni ljudi. Maja ne zna da voli normalno, ona postane samo opsednuta određenim muškarcem. To je čista opsesija. Evo sad Čorba da uđe, da je Filip ostavi, ona bi se klela u Čorbu kao u najveću ljubav. Meni je Maje mnogo žao. Ljudi me osuđuju da pravdam Maju da je dobar čovek, ja je ne opravdavam – rekla je Rešićeva svoje iskreno mišljenje o Maji.

Sandra-Rešić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Zatim je progovorila o Takiju Marinkoviću i otkrila da se plaši da će ga Majino ponašanje oterati u grob pre vremena!

– Onaj njen otac daj Bože da bude živ dok ona izađe iz ove sezone! Ona radi katastrofalne stvari sebi i svojoj porodici. Treba sutra da imaš neku decu, da se udaš, da uđeš u nečiju kuću. Nećeš ući nikako, sve je zabeleženo na internetu. Za razliku od onih koje su bolje u ponašanju, Maja bi ti dušu dala. Ona bi meni i bubreg dala, izašla bi iz rijalitija, potpisala kaznu 50.000 evra i dala mi bubreg. Žao mi je što to radi sebi, premlada je a mislim da je već skrenula, pojeo je rijaliti, nestabilnost koju povezujem sa Miljaninom – izrazila je Sandra svoju zabrinutost.

Maja Marinković, Radomir Taki Marinković
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Pročitaj još