DADILJA OTKRILA DETALJE O DEČAKU-UBICI: Odgovorila na pitanje da li je nešto naslućivalo da će počiniti masakr

 DADILJA OTKRILA DETALJE O DEČAKU-UBICI: Odgovorila na pitanje da li je nešto naslućivalo da će počiniti masakr

Foto: Srbija Danas

Dadilja dečaka ubice (13) saslušana je u policiji gde je do detalja ispričala sve što zna o njegovom odrastanju i navikama.

Prema saznanjima medija ona je detaljno pričala sve što zna o dečaku ubici, njegovoj sestri i roditeljima.

Ona je brinula o dečaku od kada je dečak imao samo 11 meseci, pa sve do pre par godina i više je provela vremena sa njim u tom periodu nego njegovi roditelji.

Kako je ispričala ona ne može da shvati da je dečak bio u stanju da pobije svoje drugove i čuvara škole.

– Rekla je kako je danima nakon zločina na Vračaru, razmišljala o dečaku i vremenu dok ga je čuvala i da još uvek ne može da dođe sebi od šoka – navodi izvor portala.

Dadilja je policajcima ispričala da je, dok ga je čuvala, bio dobro dete, poslušno i pametno.

 On je bio dobra beba, kasnije i dečak. Bio je natprosečno inteligentan, radoznao i uspešan u svemu što ga je zanimalo. Napomenula je da u njegovom ponašanju ništa nije ukazivalo da će nekada počiniti takav zločin – rekla je ona.

Podsetimo, majka dečaka koji je ubio devetoro vršnjaka i čuvara Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” saslušana je u sredu u policiji i tom prilikom je detaljno pričala svoju verziju priče o detinjstvu svog sina, njegovom zdravlju, odnosu sa vršnjacima, porodičnim odnosima… Opisala je i njegove dane pre masovnog ubistva, 3. maja, kao i kako je izgledalo jutro pre neko što je dečak sa očevim pištoljima i Molotovljevim koktelima ušao u OŠ “Vladislav Ribnikar” da seje smrt.

Majka dečaka je ispitana kako bi se utvrdilo da li je eventualno zapustila i zlostavljala sina pre nego što je počinio masakr u školi.