DA SRCE PREPUKNE! Osam dana nakon tragedije koja je Čačak zavila u crno, ovaj gest rasplakao sve: Večno će živeti (FOTO)

 DA SRCE PREPUKNE! Osam dana nakon tragedije koja je Čačak zavila u crno, ovaj gest rasplakao sve: Večno će živeti (FOTO)

Foto: RINA

Osam dana nakon velike tragedije u kojoj su nastradala četvorica mladića, Čačak i dalje tuguje.

Stanovnici naselja Vinara u kom je živeo Nikola Zekavica već su se organizovali i počelo se sa oslikavanjem murala na zgradi u kojoj je živeo.

– Večno će živeti u našim srcima i veselog ćemo ga pamtiti jer je baš takav i bio. Pored osmeha koji ga je krasio, mural je oslikan u dresu njegovog omiljenog kluba Čelsija iz Londona, za koji je navijao. Mi koji smo ga poznavali zauvek ćemo ga pamtiti, a uz ovaj mural i generacije koje dolaze znaće da je u toj zgradi živeo i koliko nam je svima bio važan – kazao je Andrej Paunović.

Foto: RINA

Osim ovog murala u naselju Vinara, Nikolin brat, Ilija Zekavica, na Komemoraciji je izrazio inicijativu da u centru Čačka, na nekoj velikoj fasadi bude oslikan mural na kome će Ognjen, Ivan, Luka i Nikola biti zagrljeni. On je dodao da je već preduzeo neke poteze kako bi ta ideja bila realizovana i pozvao sve ljude koji mogu da pomognu da njegova zamisao bude ostvarena.

BONUS VIDEO: Ubistvo u Leskovcu – Biljana zabetonirala muža

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *