“DA SI JOVAN, SVE BI BILO DRUGAČIJE!” Mc Aleks KONAČNO PROGOVORILA o emocijama prema Matoroj

 “DA SI JOVAN, SVE BI BILO DRUGAČIJE!” Mc Aleks KONAČNO PROGOVORILA o emocijama prema Matoroj

Na samom kraju emisije, na red su došle Jovana Tomić Matora i Mc Aleks, koje su odgovarale na pitanja novinara:

– Videli smo koliko te je pogodila poruka od porodice MC Aleks, šta ti je tačno sada u glavi? – pitala je Milica Jovanu.

– Osećam se baš kao i taj dan… Smatrala sam da treba da budem uz nju taj dan, bez obzira na sve. Ranije smo govorile o tome, donekle smo i očekivale, bila sam spremna na to. Bez obzira na to nisam baš mogla da očekujem prekid komunikacije… I ja sam privžena svojoj porodici i razumem je sa neke s trane ali opet nije tu ničega bilo da bi dotle došlo… Jasno mi je da je to istopolni odnos… Ne znam, teško mi je… Mislim da me u mnogim situacijama laže, da neće da bude sto posto iskrena prema meni… Iskreno, imala sam strah da će da ode i smarala sam je da mi da neku foru, nešto zašta mogu da se uhvatim… Na kraju se sve obestinilo… Ne bih volela da dođe dotle da joj ne pružim ruku sutra… – govorila je Matora.

– Kada je rekla da sam ja ‘Jovan’ , da ni tada ne bi bila sa mnom – dodala je.

– Nisam tako rekla, nisi me slušala kao i obično. Rekla sam da jesi ‘Jovan’, tada bi sve bilo drugačije – ubacila se Aleks.

– Svakako mislim da je to jako ružno. Da nije bilo Karića, mi ni reč ne bi progovorile. Može lako da se desi da meni proradi inat i da zaista nikada više ne progovorim reč sa njom – nastavila je Jovana.

– Misliš li da se Aleks plaši etikete ili se samo igra tvojim emocijama? – pitala je novinarka.

– Moram jedno da kažem, ne tražim od nje da ona sada javno prizna i promeni svoje opredeljenje. To što sam ja to uradila, to je moj život, to nikada ne bih očekivala od nekoga drugog… Lagala bih kada bih rekla da nisam pomislila da se igra sa mnom posle svega… Jasno mi je što svi imaju sliku i meni takvu kakvu imaju, jer je ona ta koja sve to pravi… Ona sada sve što uradi pravda onom svađom sa bazena, a mi smo imale mnogo gore svađe od te, ne vidim da je to za prekid komunikacije – odgovorila je Matora.

– Baš zato, mora da postoji neki prag tolerancije valjlda. Jeste bilo je i groznijih situacija slažem se, ali dosta je. Mi nemamo male raspravice, već imamo rafalne svađe… Ovo je sedma svađa koja je katastrofalna… Nemam snage da više prolazim kroz iste stvari. Smatram da posle svega nema smisla. Zamislite samo, da smo stvarno u vezi, pa na šta bi onda to ličilo? – govorila je MC Aleks.

– Sve naše svađe su samo zbog tvog ponašanja! Mi se nikada ne bi svađale da si rekla nešto konkretno i da nismo u ovoj situaciji. Moram reći a ja nikada nisam nisam bila bolje prema nekome, nikada nisam imala ovakvu emociju prema nekome a da mi nije partner – vikala je Matora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: UROŠ ĆERTIĆ “DALILA JE GRAĐENA KAO ŠIFONJER” Ulazi u Zadrugu 6 sa NANOGICOM