“DA SAM ZNALA DA ĆE OVAKO BITI, JAČE BIH MU ŠAMARE LUPALA!” Viki progovorila o ŽIVOTU van Zadruge

 “DA SAM ZNALA DA ĆE OVAKO BITI, JAČE BIH MU ŠAMARE LUPALA!” Viki progovorila o ŽIVOTU van Zadruge

U toku je emisija “Pitanja starih zadrugara”. Voditeljka Ivana Šopić je najavila novo  pitanje. Na ekranu se ponovo pojavila Sandra Čaprić:

– Pitanja za Viki: Imala si velike predispozicije da pobediš, znam da si se zaljubila iskreno, ali me zanima da li opravdavaš ono tvoje ponašanje i tuče, da li misliš da ćeš se vratiti na pravi put jer si majka?

– Ne opravdavam svoje ponašanje, smatram da sam se ogrešila o Marijanu ali i ona o mene. Nije trebalo tako da radimo. Što se Osmakčića tiče da sam znala da će ovako biti, jače bih mu šamare lupala. Ivana ja sam shvatila u poslednje tri nedelje da mene ovde u rijalitiju više ne zanima. To što ja ovde ustajem i to što malo komentarišem to je moja zanimacija da mi prođe vreme, a da sam skrenula sa pravog puta jesam, a da ću se vratiti na pravi put hoću. biću sa svojim detetom, a i da mi moja porodica pomogne, dosta toga sam prišla. priredila porodici, i iz svega sam izvukla pouku i od sada moram da otovorim četvoro očiju i da se pazim, moram da radim na sebi, meni ovo nije potrebno.

– Bila sam dosta negativna, nisam se družila, nisam se smejala, zapostavila sam sve, a da sam izgubila šansu da budem na vrhu, ali svakako to što ona misli nije ništa lepo i to nije razlog da pobedim. Imam dovoljno kvaliteta za neke bolje stvari – rekla je Viki.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “KRETENU, NEĆU DA TI BUDEM ŠVALERKA!” Jovana Jeremić na nepristojnu ponudu dala odgovor koji BOLI!