DA LI STE SE OVOME NADALI? Javio se prvi Lalatovićev čovek – Poznato na čiju će klupu kontroverzni trener

 DA LI STE SE OVOME NADALI? Javio se prvi Lalatovićev čovek – Poznato na čiju će klupu kontroverzni trener

Foto: MNPress

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović u centru je pažnje posle spekulacija da će preuzeti redove ekipe Mladost GAT, pa se povodom tih pisanja oglasio se sportski direktor Nišlija Aleksandar Jovanović i demantovao navode.

– Nenad Lalatović ima ugovor do leta, predvodiće ekipu u ponedeljak. Natpisi u medijima ne mogu da utiču na nas i ekipu. Fokusirani smo na utakmicu, veoma bitnu za nas, od ove utakmice nam dosta zavavisi, jer se pobedom vraćamo u mirne vode. Nadam se pobedi i da dolaze bolji dani za naš klub – istakao je Jovanović.

Reč je digao i prvi asistent i desna ruka Lalatovića, Dragan Šarac.

– Šef ima stomačni virus, kao i još četvorica igrača. Stefan Marjanović i Saša Jovanović su i pod temperaturom. Nadam se da će nam se šef sutra priključiti, radimo po njegovom planu i programu i pripremo se za utakmicu. Imamo kadrovskih problema, mnogo je povređenih igrača, pokušavamo da ih vratimo što pre u trenažni proces, da se priključe ekipi. Moramo da probamo da uđemo jako dobro u meč, osvojimo bodove i krenemo u mirnu luku. Natpisi u medijima ne mogu da utiču loše na ekipu. Šef je juče vodio trening, razgovarao sa njima, siguran sam da će svako ko od momaka izađe na teren, dati maksimum za grb, klub, sebe… Daćemo svi maksimum i ponedeljak i pokušaćemo da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu – istakao je Šarac.