DA LI SE OVDE KRIJE? Nakon ubistva u Priboju pripadnik Interventne u bekstvu, najnoviji ŠOK detalji – oni su mu pomogli?!

 DA LI SE OVDE KRIJE? Nakon ubistva u Priboju pripadnik Interventne u bekstvu, najnoviji ŠOK detalji – oni su mu pomogli?!

Foto: Shutterstock/ Društvene mreže

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv mladića (28), pripadnika Interventne brigade u Beogradu, zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje, tri puta udario pesnicom sugrađanina (35), koji je usled teških povreda preminuo u bolnici u Priboju. Osumnjičeni je istog dana napustio Srbiju, a kako se sumnja, on se krije u Bosni.

Prema saznanjima, rezultati obdukcije pokazali su da je muškarac preminuo od posledica moždanog krvarenja kao posledica tri udarca koje je zadobio u predelu glave, a na njegovom telu nema povreda spolja koje bi ukazivale da je u pitanju metalni bokser, kao i da je preminuli udario glavom o šank.

Foto: Društvene mreže

Iz Višeg javnog tužilaštva u Užicu navode da je osim pripadnika Interventne brigade krivična prijava podneta i protiv njegovog oca (65), inače policajca u penziji, njegove devojke (22), pripadnik granične policije i rođaka (26), za krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela.

Prema nezvaničnim saznanjima do kojih je došao portal Nova.rs, postoji sumnja da su njih troje pomogli osumnjičenom da se udalji iz Priboja i da pređe na teritoriju Bosne i Hercegovine.

Pretpostavlja se da se osumnjičeni tamo krije.

Podsetimo, muškarac (35) iz Starog Priboja preminuo je nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin, inače pripadnik Interventne brigade u Beogradu. Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, muškarac se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao osumnjičeni sa kolegom.

– Nakon kraće svađe, on je nasrnuo na njega i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: “Ubio ga je, ubio ga je”. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt – kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Foto: Društvene mreže

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, napad su snimile sigurnosne kamere iz lokala.

Motiv stravičnog napada koji se dogodio u poznatom kafiću u Priboju i dalje nije poznat.

Potraga za napadačem i dalje je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *