“DA LI DA ČEKAM DA MI SE DESI KAO JADNOJ ŽENI IZ GRADAČCA?” Šavija preplašena, nastavlja se rat sa Karićima!

 “DA LI DA ČEKAM DA MI SE DESI KAO JADNOJ ŽENI IZ GRADAČCA?” Šavija preplašena, nastavlja se rat sa Karićima!

Kada je sve ukazivalo na to da su se prepucavanja putem medija i društvenih mreža završila, Nataša Šavija i Osman Karić, nastavili su tamo gde su nedavno stali.

Osman je nedavno objavio deo telefonskog razgovora sa Anom Ćurčić pre rijalitija i ušao sukob sa njom, na šta je Nataša stala na stranu bivše zadrugarke koja je navela da je godinama bila žrtva nasilja od strane Zvezdana Slavnića.

Na Instagramu Karić i Šavija nastavili su stari rat, a Nataša je ovog puta saopštila novu odluku i nastavila da provocira.

Nakon prepucavanja, obavestila je javnost da će kontaktirati sud u Strazburu i da se plaši za svoju bezbednost, kao i da ne želi da završi kao Nizama iz Gradačca koja je brutalno ubijena jer je prijavila nasilje.Foto: TV Informer printscreen

– Kontakritaću evropski sud u Strazburu sa kompletnom dokumentacijom, prelomima, smrskanim kostima, hospitalizacijama, operacijama i trenutno boljim (boljim, ali ne kao pre) stanjem. Ovo je baš postalo ogavno. Da li da čekam da mi se desi kao jadnoj ženi iz Bosne… Ma dajte više, da li se neko sprda sa nama? – pisala je Šavija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *