DA LI ĆE MARJANOVIĆ IZAĆI NA SLOBODU? Ubistvo pevačice “nije savršen zločin” ali… moguća su TRI scenarija

 DA LI ĆE MARJANOVIĆ IZAĆI NA SLOBODU? Ubistvo pevačice “nije savršen zločin” ali… moguća su TRI scenarija

Foto: Srbija Danas/Facebook/R.I.P Jelena Krsmanović Marjanović/Shutterstock/

Za danas je zakazana javna sednica u Apelacionom sudu na kojoj će biti razmatrane žalbe na presudu kojom je Zoran Marjanović osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči u Beogradu.

Sednica je zakazana za sedam radnih dana, 12., 13., 14., 15., 16., 19. i 20. jun. Podsetimo, presuda kojom je Zoran Marjanović prvostepeno osuđen na kaznu od 40 godina zatvora, napisana je i obrazložena na 698 strana.

MARJANOVIĆ OD JEDNOG NE ODUSTAJE Isplivala njegova molba sudu, misterija: Zašto mu to toliko treba?!

“ZORAN NIJE SAM UBIO JELENU I ONI SU ZAJEDNO UČESTVOVALI U UBISTVU” Voditeljka posle presude otkrila zapanjujuće tvrdnje

POVODOM SEDME GODIŠNJICE SMRTI oglasila se Jelenina PORODICA o Zoranovoj KRIVICI: “Ne znamo šta da verujemo, čekamo da…”

– Veće kojim će predsedavati sudija Snežana Jovanović najpre će se upoznati na javnom delu sednice sa presudom, njenim obrazloženjem, zatim žalbama branilaca Zorana Marjanovića kao i odgovorima na žalbe tužilaštva. Potom će, po okončanju javnog dela sednice na njenom drugom delu, koji nije javan, razmotriti sve izvedeno i doneti odluku – objašnjava sagovornik.

Apelacioni sud ima mogućnost da presudu potvrdi, preinači u pogledu kazne ili je ukine i naloži novo suđenje.

Zoran Marjanović kom je posle prvostepene presude Viši sud u Beogradu odredio pritvor, lično nije podneo žalbu, ali su to u njegovo ime uradila četvorica advokata – podseća sagovornik.

Presuda kojom je udovac oglašen krivim, doneta je u julu prošle godine. Istog dana, Marjanović je vraćen u pritvor, pošto je odluku suda o krivici čekao na slobodi.

Sudija Jelena Škulic toga dana je navela da ubistvo “Jelene Marjanović nije savršen zločin” i saopštila da je sudsko veće jednoglasno odlučilo da Zorana Marjanovića osudi na maksimalnu kaznu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *