DA LI ĆE IČI NA MUNDIJAL? Mitrović i Vlahović su POVREĐENI, hitno se oglasio direktor Orlova

 DA LI ĆE IČI NA MUNDIJAL? Mitrović i Vlahović su POVREĐENI, hitno se oglasio direktor Orlova

FOTO: MN Press

Odbrojavaju se dani do početka Svetskog prvenstva u Kataru. Sitno se broji do starta Mundijala, a navijači širom Srbije su zabrinuti zbog povreda udarnog napadačkog tandema Aleksandar Mitrović – Dušan Vlahović, koji minulog vikenda nisu igrali zbog povreda za Fulam, odnonosno Juventus.

Ipak, nema pretarnog razloga za brigu, bar po rečima, direktora reprezentacije Srbije Stevana Stojanovića:

– Mitrović vuče povredu od Švedske, obnovio je protiv Njukasla. Naš medicinski tim je u kontektnu sa Mitrovićem i mislim da će biti spreman za Katar kao i Vlahović. On je imao operaciju prepona, obnovio je tu povredu, ali mislimo da će biti spreman – rekao je za TV prva Stojanović.

Najbolji fudbaleri Srbije se u Staroj Pazovi okupljaju 14. novembra, a već narednog dana putuju u Bahrein gde ih očekuje provera za Svetsko prvenstvo sa Bahreinom.

 Treba da idemo polako i da se spremimo prvo za Brazil, pa Kamerun, treća je sa Švajcarskom. Ako sve bude kako treba i prođemo prvi krug, sve je moguće. Piksi je večiti optimista za razliku od nas koji nismo znali da će biti ovakav učinak reprezentaciji i sve je ubedio u to.

Srbija će na Svetskom prvenstvu igrati u grupi “G” protiv Brazila 24. novembra, zatim protiv Kameruna četiri dana kasnije i 2. decembra sa Švajcarskom. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *