VOLŠ PRAVI SKANDAL U ZATVORU! Čuvari na mukama – da li je ovo njegov NOVI plan?

 VOLŠ PRAVI SKANDAL U ZATVORU! Čuvari na mukama – da li je ovo njegov NOVI plan?

Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool

Brajan Volš (48), koji se tereti za brutalno ubistvo svoje supruge Ane Volš (39), pažljivo priprema svoju odbranu. Prema navodima izvora, Brajan će na sve načine pokušati da se “vadi” na ludilo, a u tu svrhu čak postavlja suluda pitanja čuvarima.

Brajan Volš je najpre uhapšen zbog ometanja istrage, međutim, posle nekoliko dana optužen je za ubistvo svoje supruge – Beograđanke Ane Volš koja je misteriozno nestala za doček Nove godine u američkoj saveznoj državi Masačusets.

Detalji iz istrage nesumnjivo bacaju krivicu na njega, zbog čega se on odlučio na posebnu taktiku.

  • Ne mrda iz pritvorske ćelije, zapisuje nešto, a s vremena na vreme doziva čuvare i postavlja im neka suluda pitanja bez ikakvog smisla. Da li je reč o njegovoj strategiji da se pravi lud i vadi na neuračunljivost ili čoveku zaista nije dobro. Svestan je da se ukopao sa pretragama na internetu i da je na neki način ispao glup, pa se hvata za slamku. Njegovi advokati će insistirati na tome da u trenutku nestanka Ane Volš nije bio pri sebi – navodi izvor blizak istrazi za medije.

Podsećanja radi, Ana Volš je poslednji put viđena 1. januara u kući u bostonskom predgrađu Kohasetu. Njen nestanak prijavile su kolege, 4. januara, jer se tog dana nije pojavila na poslu. Kada je policija došla do kuće Volšovih, zatekla je Brajana koji je potvrdio priču o nestanku. Ipak, sve što je kazao nakon toga, opisujući kako je provodio protekle dane, ispostavilo se kao laž, zbog čega je četiri dana kasnije, 8. januara, priveden zbog ometanja istrage, a 10 dana kasnije podignuta je optužnica za ubistvo.

Sve vesti o nestaloj Srpkinji Ani Volš čitajte OVDE.