“ČUVAJ SVOJE DETE, TU SMO” Šok pretnje kumčetu ubijenog Vukotića: Ima 18 godina i NEMA VEZE SA KRIMINALOM

 “ČUVAJ SVOJE DETE, TU SMO” Šok pretnje kumčetu ubijenog Vukotića: Ima 18 godina i NEMA VEZE SA KRIMINALOM

Foto: Instagram printscreen/jovovuko

Kumčetu Jovana Vukotića, ubijenog vođe škaljarskog klana, upućene su ozbiljne pretnje iako ima samo 18 godina a nema nikakav dosije niti veze sa kriminalom, navodi njegova advokatica.

Kumče vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića, koji je ubijen u Istanbulu, M. Đuranović dobio je pretnje smrću koje je prijavio policiji u Crnoj Gori. Kako kaže njegova advokatica Jelena Stanković, porodici Đuranović je prećeno više puta, a naročito M.Đ.

– Poslednji događaj desio se 24. novembra, kada je putem pretećih poruka i oštećenja na automobilu izvršena direktna pretnja. Prvi slučaj se desio sestri M. Đuranovića, oko 17.30 časova kada je ista na automobilu koji je bio parkiran u jednoj podzemnoj garaži u Budvi zatekla preteće poruke ubistvom, a koje su upućene njenom bratu. Istog dana, je i majka zatekla na svom automobilu ispred jednog hotelskog parkinga u Tivtu preteće poruke, u kojima se navodi “čuvaj svoje dete tu smo”, kao i „Iver ne pada daleko od klade, lajavcu malom sa Instagrama ćete davat 40 dana vrlo brzo, odmaraćeš” – tvrdi advokatica Jelena Stanković i dodaje da je navedeni događaj doveo do ugražavanja sigurnosti porodice Đuranović, da su isti u strahu za svoj život i bezbednost, a naročito za život i bezbednost M. Đuranovića – rekla je advokatica Jelena Stanković.

Kako navodi, o svemu je obaveštena i policija Crne Gore.

– Povodom navedenog događaja smo obavestili nadležne organe Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, te podneli krivičnu prijavu. Nadamo se da će isti što pre rasvetliti navedeni događaj – kaže Stankovićeva i napominje da se M. Đuranović neosnovano kriminalizuje, iako je reč o osobi koja ima samo 18. godina, koja je neosuđivana i koja nema veze sa kriminalnim delatnostima, niti kriminalnim klanovima, izjavila je advokatica.

– Želela bih da apelujem na nadležne organe MUP Republike Crne Gore da preduzmu sve neophodne radnje i mere kako bi zaštitili porodicu Đuranović, odnosno istima garantovali bezbednost i sigurnost – kaže advokatica Jelena Stanković.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *