“ĆURČIĆEVA IDE PROTIV BOGA!” Šokantne optužbe na račun Ane, zadrugar potvrdio NAJCRNJE SUMNJE?!

 “ĆURČIĆEVA IDE PROTIV BOGA!” Šokantne optužbe na račun Ane, zadrugar potvrdio NAJCRNJE SUMNJE?!

Miljan Vračević je bio gost emisije “Narod pita”, gde je optužio bivšu zadrugarku Anu Ćurčić da je propagirala satanizam, na šta mu je Nenad Lazić Neca odmah odgovorio.

Sve se dogodilo tokom uključenja gledaoca, koji je oštro prozvao Miljana.

Ivana Šopić
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Podržavao sam Anu Ćurčić i naravno Necu, koji ju je štitio i bio na njenoj strani. S obzirom da sebe smatram pravoslavnim hrišćaninom, a Miljan isto smatra da je to, a ja ga ne smatram, sa njim ni piće ne bih seo da popijem. Neca je u “Zadruzi” pokazao sve prave hrišćanske vrednosti. Jedini je bio muško i suprotstavio se Zvezdanu. U Miljana sam vrlo, vrlo razočaran i uopšte nemam lepo mišljenje o njemu – rekao je gledalac.

– Imate o meni pravo da mislite šta želite, a pogledajte film “Digitalni anđeo”. Ana je pokazala znak satane. Javna ličnost to ne sme da propagira, treba da zna – rekao je Miljan.

– Peca, Neca i Ana nemaju blage veze sa satanizmom, redovno ide u crkvu – rekao je Neca.

Miljan Vračević
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

– Je l’ se po pravoslavlju uzima drugaricin muž? Ona je bila dobra sa Acinom ženom. Ona pokazuje đavolju rabotu, satanistički znak – rekao je Miljan.

Podsetimo, nedavno je Ana okačila fotografiju na kojoj se može videti karakterističan znak rogova napravljen rukom.

– “Kuku, đavolji znak”, “Uživaj, lepotice! Živa i zdrava bila svojoj porodici i ne obraćaj pažnju na idiote”, “Žena koja sebe predstavlja kao vernika u Boga ovu simboliku ne bi trebalo da koristi, naročito ne posle svega što ti se desilo. Složićes se sa mnom jer si razumna osoba, odnosno, promenićeš to jer znaš da nije ispravno. Samo taj mali znak popravke možda će pozitivno uticati na silan narod koji te voli. A ta mala stvar je samo zrno u silnom zlu koje nas okužuje, dakle, samo koristan uticaj”, “Bravo za komentar, do sada sam je podržavala. Užas”, “Ne idu fatimino oko i krst. Ne može se ići numerolozima, “astrolozima” i drugim gatarama i ići u crkvu istovremeno. Ne može se meditirati kao Buda i verovati u Hrista. Pomodari mešaju sve navedeno, vernici znaju svoj put”, “Propagira đavolov simbol” – glasili su samo neki od mora komentara.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.