“ČUO SAM MARIJU KAKO VRIŠTI IZ SOBE!” Bebica otkrio kako je spasio život Siniši Kulić, evo šta se dogodilo

 “ČUO SAM MARIJU KAKO VRIŠTI IZ SOBE!” Bebica otkrio kako je spasio život Siniši Kulić, evo šta se dogodilo

U novom izdanju emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo Nenada Macanovića, Bebicu.

Bebica je, podsetimo, diskvalifikovan iz Zadruge, te se spekuliše da li i dalje čeka Miljanu Kulić u Nišu kod Siniše Kulić, ili ipak ne.

On nam je u emisiji otkrio do sad nepoznate detalje odnosa sa Kulićima, kao i ceo period kada je Miljana bila u životnoj opasnosti, ali nam poverio detalje i Sinišinog zdravlja.

Bebica nam je u emisiji otkrio i kako je Siniši spasio život, budući da je Marija već o tome govorila ne napomenula da će mu do kraja života biti zahvalna na tome.

Bebica nam je otkrio šta se tačno dogodilo te noći kada je Siniši visio život o koncu:

– On je imao operaciju, taj karcinom grla, nosio je onu kanilu na vratu. Tokom noći, Miljana i ja smo došli iz stana, došli smo kod njih, bili smo u sobi, tamo smo nešto radili, samo smo čuli Mariju da nas je zvala. Kaže dođi brzo, kada sam došao, Siniši je ispala ta kanila, izašla je iz grla, počeo je da se guši – pričao je Nenad, pa dodao:

 Ja sad u čudu gledam, sećam se doktor kako je to stavljao, da je on to gurnuo, stavio je prst tamo sa rukavicom, ja sam isto raširio prstima, stavio prst ubacio sam tu kanilu, vratio je unutra – rekao je Nenad.

– Posle je sve bilo normaln, otišli smo u bolnicu, sve je bilo u redu.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ZABRANJEN NA PINKU – Ekskluzivno Bebica progovorio “Miljana i ja nećemo raskinuti nikada Mariju volim kao majku”

CELA EMISIJA KLIK OVDE