“ČUJE SE PRVO SVAĐA, PA KRICI, PA FIZIČKI OBRAČUN” Detalji porodičnog horora u Beogradu, oglasio se MUP: Prijavite nasilje

 “ČUJE SE PRVO SVAĐA, PA KRICI, PA FIZIČKI OBRAČUN” Detalji porodičnog horora u Beogradu, oglasio se MUP: Prijavite nasilje

Fot: Profimedia

Supruga muškarca (65) koji je u nedelju ugrizao i ošamario svoju ćerku (43), zatim ugrizao i zeta (46), pa šutnuo unuku, već godinama trpi nasilje, a policija često dolazi u njihovi kuću, saznaje Kurir.

Komšije su potvrdile da Hitna pomoć i policija stalno dolaze u kuću ove porodice iz Beograda.

Jedan od stanara zgrade koja se nalazi pored doma nasilnika, posebno je ogorčen na situaciju u komšiliku i istakao je da je više puta prijavljivao nasilje u toj porodici.

Stalno su se čuli verbalni obračuni, a policija je dolazila svake treće nedelje. Čuje se prvo svađa, galama i krici, onda fizički obračun i lupanje raznih predmeta, čaša, flaša… Mi smo nasilje prijavljivali jer smo želeli da pomognemo. Komšiju možda ne prijaviš zbog glasne muzike, ali kada je u pitanju nasilje u porodici, to je obaveza – kaže komšija.

Podsetimo, komšije su rekle i da je osumnjičeni muškarac bivši policajac, a nasilje u nedelju je prijavila njegova supruga koja je čula da on dolazi i odmah pobegla iz kuće u policiju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

O ovom porodičnom nasilju, oglasio se i MUP. Oni su saopštili da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, a Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona 0800 100 600 ili 192, koji su sve vreme dostupni.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *