CRNOGORAC OBLJUBIO SRPKINJU U BUDVI: Tukao je i silovao dok je dozivala pomoć – podignuta optužnica

 CRNOGORAC OBLJUBIO SRPKINJU U BUDVI: Tukao je i silovao dok je dozivala pomoć – podignuta optužnica

Više državno tužilaštvo Crne Gore podiglo je optužnicu protiv muškarca, koji je uhapšen u Budvi zbog sumnje da je fizički napao i prisilio na seksualni odnos ženu iz Srbije.

Više državno tužilaštvo Crne Gore podiglo je optužnicu protiv muškarca, koji je u maju prošle godine uhapšen u Budvi zbog sumnje da je fizički napao i prisilio na seksualni odnos ženu iz Srbije.

Prema navodima optužnice muškarac je između 27. i 28. maja prošle godine u porodičnoj kući u Budvi upotrebom sile prinudio ženu na obljubu.

– On ju je, dok se nalazila u hodniku uhvatio za ruku i uvukao u dnevnu sobu. Zatim ju je udario prvo pesnicom, a potom i glavom u glavu, da bi je zatim povukao za kosu i zadao joj više udaraca u telo, te je stegao za ruke u predelu nadlaktica. Zatim ju je gurnuo na pločice, i sa nje skinuo garderobu i donji veš – navodi se u optužnici.

Žena je za sve to vreme dozivala u pomoć i uzvikivala “silovanje” i “nemoj to da radiš, molim te“, ali joj je optuženi prekrio usta rukom i silovao je više puta, preneli su podgorički mediji.