CRNI UTORAK ZA NAMA: Mladići poginuli na identičan način – meštani tvrde da postoji JEZIVA PODUDARNOST u nesrećama (FOTO)

 CRNI UTORAK ZA NAMA: Mladići poginuli na identičan način – meštani tvrde da postoji JEZIVA PODUDARNOST u nesrećama (FOTO)

Foto: Shutterstock/Printscreen/Instagram

Tri mlada života tragično su ugašena juče, za svega 17 sati. Tri mladića nastradala su u dva udesa, a oba su se dogodila u krivini i na mestima za koja meštani kažu da važe za crne tačke.

Nešto iza ponoći juče je poginuo mladić na samom ulazu u selo Uljma u kom je živeo. On je u krivini izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo je sa puta i udario u orah koji se nalazi ispred jedne od kuća na ulazu u selo. Kako su za Telegraf.rs rekli meštani, preminuo je na licu mesta i nikako nisu mogli da mu pomognu.

Maštani koji su čuli stravični udarac izleteli su iz svojih kuća, a vraćali su se po metalne šipke ili bilo šta čime bi mogli da otvore automobil kako bi izvukli dvoje preživelih – teško povređenu devojku (17) koja je prevezena u Beograd i mladića (20), koji je zbrinut u Vršcu.

Selo je ostalo u šoku. Svi govore o tome kako je on bio vredan i uzoran mladić.

Foto: Facebook/Printscreen/Shutterstock

– Išao je u poljoprivrednu školu, pomagao je oko domaćinstva, radio zemlju, održavao vinograd. Vozio je traktor, bio je glava kuće. Sestra mu je nedavno dobila dete, bio je mnogo srećan što je postao ujak. Slavio je Prvi maj sa društvom, igrao sa se sa decom. Mnogo je voleo decu – kaže komšinica poginulog mladića.

Kako kažu meštani, na istoj krivini na ulazu u selo česte su saobraćajne nesreće.

Istog dana, oko 17 sati, došlo je do saobraćajne nesreće na putu Lazarevo – Sečanj, takođe na samom obodu naselja, kod lokalnog groblja na izlazu iz mesta Zaltica.

Foto: Instagram/Printscreen/192_rs

U direktnom sudaru “fijat stila” i “audija” poginuli su mladić (21) iz mesta Boka kod Sečnja i godinu dana stariji čovek iz Velike Grede kod Vršca. Uzrok sudara nije poznat, a očevici su rekli da se najverovatnije radilo o velikoj brzini i da je jedan od automobila, iz zasad neutvrđenih razloga, prešao u suprotan smer.

Vatrogasci su morali da seku vozila kako bi izvukli tela nastradalih mladića. Na tom mestu su se, kao i u Uljmi, i ranije događale saobraćajne nesreće sa smrtnim posledicama.