“CRKVA TO NE PODRŽAVA!” Uroš Živković progovorio o Katarini Grujić – za OVO još niko nije saznao!

 “CRKVA TO NE PODRŽAVA!” Uroš Živković progovorio o Katarini Grujić – za OVO još niko nije saznao!

Foto: Srbija Danas/ Instagram printscreen/zivkovicuros

Folk pevač i “Zvezda Granda” Uroš Živković, među kolegama važi za nekoga ko je džek i dobar drug, pored toga što je izvrstan pevač.

Takođe je poznato, da je sa koleginicom Katarinom Grujić izuzetno blizak, te da su jedno vreme bukvalno bili nerazdvojni.

Uroš Živković
Foto: Instagram printscreen/zivkovicuros

Malo ko zna da je njihovo prijateljstvo toliko jako da su se i orodili. Do ovog čina došlo je na Katarininom rođendanu pre više od dve godine, a sad je pevač progovorio o odnosu sa koleginicom.

– Da, sad imam sestru. Čuo sam da pravoslavna crkva ne podržava to pobratimstvo. Videćemo, bitno je da mi znamo šta nama to znači i koliko smo vezani i neka tako ostane do kraja života. Ja volim i nju i celu njenu porodicu – rekao je pevač i dodao da čvrsto veruje u muško – ženska prijateljstva.

– Ona je prvo brat u duši. Takvo prijateljstvo je retkost. Ima mnogo naših kolega, mi smo svi privatno jako dobri, ali se sve svodi na posao, od rođendana do rođendana, od promocije do promocije, nisu to tako učestala viđanja. Ja se sa Kaćom čujem četiri, pet puta nedeljno – zaključio je Uroš.