ČOVEČE, DA LI SI NORMALAN?! Kolima uleteo u mesaru, izašao NONŠALANTNO da kupi namirnice, radnik i policajac u ČUDU! (VIDEO)

 ČOVEČE, DA LI SI NORMALAN?! Kolima uleteo u mesaru, izašao NONŠALANTNO da kupi namirnice, radnik i policajac u ČUDU! (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen/blankeza.spotting

Neverovatna scena usred Šida! Jedan stanovnik ovog grada je svojim kolima bukvalno ušao, verovali ili ne, u radnju mesare! On je doslovno kola uparkirao unutra, a onda izašao iz njih, kako bi kupio namirnice.

Na snimku koji je objavljen na društvenoj mreži TikTok, stoji da je vozač navodno starija osoba (85) i vidi se kako ga saobraćajni policajac poziva da se isparkira iz mesare što pre, a začuđeni radnik objekta u neverici posmatra celu scenu i samo što se ne hvata za glavu.

@blankeza.spotting

♬ original sound – pavle

Jedan od prolaznika, takođe vozač, koji je snimio celu situaciju kamerom, dovikuje: “Ne smete tu da parkirate”.

Nadamo se da se na kraju sve dobro završilo, da trgovinskom objektu nije naneta materijalna šteta, kao i da je vozač na kraju uspeo da isparkira svoj auto i bezbedno nastavi dalje, ali je verovatno pre toga morao policajcu debelo da obrazloži ideju o uparkiravanju u mesari.

Na ovaj snimak su se ređali komentari kojim ljudi osuđuju ovakvo ponašanje, poput: “Čoveče, da li si ti normalan?!”