“ČIM STIGNEMO, POSVAĐAMO SE I NE PRIČAMO 15 DANA!” Srbin podelio kako izgleda njegovo letovanje sa suprugom, pljušte komentari

 “ČIM STIGNEMO, POSVAĐAMO SE I NE PRIČAMO 15 DANA!” Srbin podelio kako izgleda njegovo letovanje sa suprugom, pljušte komentari

Foto: Profimedia

Koliko je tanka linija od ideje pustog ostrva s voljenom osobom do stvarnog planiranja i odlaska na letovanja dvoje ljudi u braku, možda najbolje objašnjava Bojan iz Srbije, koji je svojom objavom nasmejao ljude na internetu.

Poučen iskustvom, Bojan je unutar Fejsbuk grupe “Live from Greece” opisao kako zapravo izgleda njegovo planiranje letovanja sa suprugom, objašnjavajući da jednostavnost nije nešto što praktikuju u dogovaranju svojih putovanja – sve zbog njenih zahteva.

– Priča je u većini slučaja kretala ovako: Koje je to idealno mesto po tebi za letovanje? U mnogim slučajevima je bilo “na pustom ostrvu, s voljenom osobom”, a onda posle par godina braka krećee… Kakav je smeštaj tamo, šta ima u blizini da se vidi, je l’ uređeno šetalište, ima li parking, koliko daleko je market, na koliko dana se menja posteljina, kakve su zavese u sobi i koliki je tv, kolika je putarina, pošto je giros, pošto su ležaljke, ima li dovoljno lokala za šoping itd, itd. Ej, šta bi s pustim ostrvom i voljenom osobom? – pita se Bojan u svojoj objavi.

Foto: Facebook/Printscreen

Mnoge žene našle su se prozvane, pa su u komentarima na šaljiv način i opisali “šta bi sa pustim ostrvom.”

– Pa bi to da smo dobili decu – stoji u jednom komentaru.

“Naselili su ga nije više pusto”, “Jes’, pa da umremo od gladi”, “Pa postavili ležaljke na pustom ostrvu”, pisale su neke Srpkinje. Jedna žena ipak, napisala je da ona ne spada u zahtevne osobe, te da delom uvek ide na “pusta ostrva”.

– Ne znam vala, i bez braka i sad u braku i sa decom, ja i dalje idem na minimalizam, samo da se ide, sve ostalo ćemo lako, minimalno potrošimo novca a provedemo se bogovski – napisala je ona.

A kako izgleda letovanje posle 30 godina braka, najbolje govori sledeći šaljiv komentar.

– Meni je posle 30 godina sa voljenom osobom i dalje svuda kao na pustom ostrvu, čim stignemo, posvađamo se i ne govorimo 15 dana – piše u još jednom komentaru koji je dobio najviše simpatija.