CIFRA MNOGO VEĆA OD GLAVNE NAGRADE! Otkriven Anin HONORAR, produkcija smislila PAKLENI PLAN! Zvezdanu se CRNO PIŠE

 CIFRA MNOGO VEĆA OD GLAVNE NAGRADE! Otkriven Anin HONORAR, produkcija smislila PAKLENI PLAN! Zvezdanu se CRNO PIŠE

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official/Instagram Printscreen/ana_76__

Bivša partnerka Zvezdana Slavnića, Ana Kovačević uskoro postaje učesnik Zadruge. Tako će imati priliku da sa svojim bivšim suoči oči u oči vezano za sve šta se dešavalo u prethodnom periodu. U medijima kruže informacije da će Ana svoj ulazak “debelo unovčiti”.

S obzirom na to da su glavni akteri priče – Zvezdan, Ana i Anđela Đuričić, ovaj potez produkcije je bio očekivan. Produkcija je rešila da debelo “odreši kesu” i ponudi joj trodupli veći honorar nego bilo kojem učesniku, po pisanju domaćih medija.

Ana Kovačević će navodno za svoje učešće u “Zadruzi 6” zaraditi basnoslovnu sumu od oko 200.000 evra!

– Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povredio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali pre njegovog ulaska u rijaliti – kaže izvor za “Blic”, koji dodaje da je nisu pitali koliko košta njen ulazak u rijaliti.

– Nisu je pitali šta košta, Ana ulazi u “Zadrugu” za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku – zaključuje izvor za “Blic”.

Zvezdan Slavnić, Ana Kovačević
Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official/Instagram Printscreen/ana_76__

Podsetimo, Slavnićeva bivša nevenčana partnerka će se debelo opariti i od njegove javne izdaje. Po pisanju medija ona će potražiti pola Zvezdanove zarade iz rijalitija. Tako da Zvezdanu i Anđeli sigurno neće biti dobro kada shvate koliku su zapravo ogromnu korist doneli Ani svojom preljubom.

Zvezdan je prethodno izjavio da će u slučaju da Ana uđe u Belu kuću, on pobeći sa imanja u Šimanovcima. Ostaje nam da vidimo da li će uspeti u ovome i da li će uslediti diskvalifikacija.

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić, Ana Slavnić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official/HYPE TV

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.