ČETVOROMESEČNA BEBA OSTALA SIROČE: Komšije je pronašle pored beživotnih tela roditelja, ČEKA SE TOKSIKOLOŠKI NALAZ!

 ČETVOROMESEČNA BEBA OSTALA SIROČE: Komšije je pronašle pored beživotnih tela roditelja, ČEKA SE TOKSIKOLOŠKI NALAZ!

Foto: Profimedia/Ilustracija

Četvoromesečna devojčica ostala je siroče nakon što su je roditelji odveli na zabavu punu droge, gde su na kraju umrli nakon što su uzeli ono što policajci veruju da je kokain sa fentanilom.

Arija Markes pronađena je u nedelju u stanu u Denveru, u Кoloradu, blizu tela svojih roditelja Sema Markesa (24) i Кarine Rodrigez (28), pored posmrtnih ostataka još dve žene i muškarca.

Кarina je za sobom ostavila i starijeg sina Josiju, koji je rođen tokom njene prethodne veze, a pojavio se na mnogim porodičnim fotografijama. Arija je navodno dobro i dobrog je zdravlja, saopštila je policija.

Posmrtne ostatke je pronašao komšija Ijan Skot nakon što je Karinu video kako pod uticajem droge šeta ćerku po dvorištu.

Kada je Skot zavirio u stan, pronašao je tela Sema i Karine, među dve druge žene i jednog muškarca koji nisu identifikovani, ali se kaže da su Кarinini prijatelji.

Istražitelji veruju da su umrli nakon što su na zabavi uzeli kokain pomešan sa fentanilom. Međutim, vlasti i dalje čekaju da oksikološki izveštaj kako bi se utvrdio konačan uzrok smrti.

– Samo jednostavno izlaganje fentanilu može biti smrtonosno. Naročito kada je u pitanju čisti fentanil, kada jednom uđe u vaš sistem, prekasno je. Ne možete zvati hitnu, ne možete zvati pomoć. To te odmah ubija – rekla je policija.

Istražitelji su viđeni u zaštitnim odelima kada su ulazili u stan kako bi se zaštitili od potencijalnog gutanja smrtonosnog opioida.