“ĆERKA MI JE IZDAHNULA NA RUKAMA!” Tragična ispovest Rake: “Sa sto dvadeset kilometara na sat je udario u nju!”

 “ĆERKA MI JE IZDAHNULA NA RUKAMA!” Tragična ispovest Rake: “Sa sto dvadeset kilometara na sat je udario u nju!”

Finalista rijaliti šou-programa “Farma”, političar Radovan Raka Radović bio je učesnik koji je mnogima bio zanimljiv, a koliko se sećamo nije ni on imao dlake na jeziku.

Ono što retko ko zna jeste tragedija koja je zadesila njegovu porodicu. Govorio je o tragediji koju je preživeo kada mu je ćerka Jasmina ispred kućnog praga poginula u saobraćajnoj nesreći.

Ne prođe nijedan dan da se Raka ne seti svog deteta za kojim neizmerna tuga i očaj ni danas ne jenjavaju.

– Najteži trenutak u mom životu bio je momenat kada mi je na pragu kuće poginula ćerkica Jasmina. Ne mogu vam opisati koliko je teško kada vam umre dete, a zamislite samo koliko je strašno kada vi to sve gledate. Toga dana ostali smo bez vode i ja sam je poslao da pređe ulicu i donese nam flašu s obližnje česme. Hiljadu puta pre toga ona je sama prelazila drum, ali ovog puta nije uspela. Vozač je zaspao za volanom i sa sto dvadeset kilometara na sat udario u nju, a dok sam ja dotrčao, sve je već bilo gotovo i ona je izdahnula. On je dobio zatvorsku kaznu od deset meseci i posle toga je pušten na slobodu – priseća se kobnog dana nekadašnji predsednik Opštine Trstenik.

 Umrla mi je tako reći na rukama jer je prestala da diše kada sam je uzeo u naručje. Pošto je supruga Nada bila na poslu, morao sam da je pozovem i saopštim joj šta se desilo. To su trenuci o kojima mi je veoma teško da govorim jer su oni ostavili duboke ožiljke na mom srcu. Sahranili smo našu Jasminu i shvatili da se moramo boriti jer život ide dalje. Kasnije, kada je moj sin Dušan imao sedam godina, na istom mestu udario ga je auto, ali na svu sreću nije bilo tako strašno – otkriva Raka koji ima još dve ćerke i jednog sina.