“ĆERKA JE BURNO REAGOVALA, A SIN…! GADI MI SE!” Evo kroz šta prolaze DECA Zvezdana i Ane dok oni prave LOM U Zadruzi

 “ĆERKA JE BURNO REAGOVALA, A SIN…! GADI MI SE!” Evo kroz šta prolaze DECA Zvezdana i Ane dok oni prave LOM U Zadruzi

Jovana Novakov Šmizla je najbolja drugarica Ane Ćurčić u spoljnom svetu. Ona je prisustvovala Aninim tugama i nervnim slomovima u trenucima kada je saznala da ju je javno prevario i ostavio dugogodišnji partner Zvezdan Slavnić, u Zadruzi, te je i sama ušla u rijaliti.

Međutim, Šmizla je bila neko ko je je podržavao njen ulazak, ali sad je donela odluku da se oglasi. Ona je besna i jako razočarana Aninim ponašanjem u Beloj kući. Progovorila i o deci Zvezdana i Ane, te navela da su oni kolateralna šteta.

 Njen sin sve u sebi preživljava, sin kao sin, sve u sebi to drži. A ćerka, ona je moja, ona je kao ja! Bukvalno mala ja, ništa joj to nije normalno, burno reaguje. Ja, iskreno, ne znam zašto je Ana ušla u “Zadrugu” – rekla je Šmizla.

– Deca su ovde kolateralna šteta. Kosi se ona njena rečenica: “Ovo gledaju moja deca”, sa onim što radi. Ne može da radi to što radi. Deca sve te godine nisu živela sa njima, pa nisu videli sve te neke grozne stvari, hvala Bogu. Ona mu je opraštala sve, veruj mi da mi se gadi više da gledam! Gledam je kako plače, prosto je iritantno. Zašto joj Aleks nije kriva, zašto joj Maja nije kriva? Samo Anđela – zaključila je Jovana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: “MILICA NIJE DOBILA OTKAZ” Bora Santana progovorio o RASKIDU sa njom “Videla je SVE PORUKE”