“CELA PORODICA KARIĆ ME JE BLOKIRALA!” Jovana otkrila DETALJE nakon raskida sa Stefanom

 “CELA PORODICA KARIĆ ME JE BLOKIRALA!” Jovana otkrila DETALJE nakon raskida sa Stefanom

U novom izdanju nove sezone emisije “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas ugostili smo Jovanu Ljubisavljević, aktuelnu voditeljku, a bivšu učesnicu Zadruge i bivšu devojku Stefana Karića. 

Jovana nam je u emisiji između ostalog otkrila kako je izgledao njen rastanak sa porodicom Karić, Osmanom i Kristinom, u trenutku kada je ona iznosila svoje stvari iz vile na Zvezdari:

– Bilo je jako emotivno. Ja sam Osmana gledala kao svog drugog oca. Kad bih nešto videla što ne treba na televiziji, on me je osećao kao ćerku, prišao bi mi, pričali bismo – rekla je Jovana u emisiji “Između dve vatre”, pa dodala:

– Stefan je bio van zemlje kada sam iznosila stvari, tako da nije bio prosutan – rekla je Ljubisavljevićeva, pa šokirala priznanjem da ju je cela porodica Karić blokirala, tačnije da je njen broj telefona blokiran kod svih članova porodice Karić.

– Blokirana sam svima. Mislim da su burno reagovali, svakako verovatno ne bismo bili u kontaktu, posle svega, ali preterano je, prenapumana je priča – dodala je misica, a u nastavku emisije pogledajte šta je sve rekla o detaljima raskida sa Stefanom Karićem.

Celu emisiju ispratite u sredu u 20 časova u video produkciji portala Srbijadanas, u novoj sezoni emisija “Između dve vatre”

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Boža Džouns otkrio SKRIVENE SIGNALE Aleks: Da se ugase kamere, bio bi HAOS