“CELA JE BILA KRVAVA, TRAŽILA JE DA ZOVEM POLICIJU” Detalji užasa na Čukarici – niko nije slutio da je ona zarila nož ljubavniku u grudi

 “CELA JE BILA KRVAVA, TRAŽILA JE DA ZOVEM POLICIJU” Detalji užasa na Čukarici – niko nije slutio da je ona zarila nož ljubavniku u grudi

Foto: Shutterstock

Žena (44) je uhapšena u noći između petka i subote zbog pokušaja ubistva ljubavnika (52), a prema saznanjima Kurira oni su se prvo posvađali, pa potukli kada je žena dohvatila nož i zabola mu u grudi.

Sve se odigralo u stambenoj zgradi u beogradskom naselju Čukarica.

– Odzvanjala je vriska i lupnjava vratima, a sa tom ženom je komšijama borba svaku noć. Svađaju se i mire, ali u petak su arlaukali i tukli se – kaže izvor Kurira.

Kako se saznaje, žena je krvava i čupava oko 4 sata ujutru zvonila komšinici na vrata da joj kaže da pozove policiju.

– Ona je ženi zvonila na vrata i vikala da partner “hoće da je ubije” i tražila od nje da pozove policiju. Krv joj je išla iz usta, cela je bila krvava i raščupana. Onda se iz stana čuo muški glas koji zapomaže: “Ubola si me nožem!” – kaže sagovornik.

Policiju je pozvala komšinica ne znajući da je žena svog partnera ubola u grudi i da mu je nanela teške telesne povrede.

Muškarac je primljen u Urgentni centar i nalazi se van životne opasnosti.

Policija je uhapsila ženu, a pored nje našla i nož. On će danas biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako se saznaje, policija je u stanu osumnjičene pronašla drogu koju je par ranije te večeri konzumirao.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *