“ČEKAM POZIV POLICIJE” Necenzurisani snimci Uroša Blažića pred masakr u Mladenovcu, otkriveno sa kim je bio

 “ČEKAM POZIV POLICIJE” Necenzurisani snimci Uroša Blažića pred masakr u Mladenovcu, otkriveno sa kim je bio

Uroš Blažić, monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca napravio krvavi pir i usmrtio osmoro ljudi i ranio četrnaest, uhapšen je nakon osam sati policijske potere, a skrivao se u kući svog dede i ujaka u blizini Kragujevca. 

vanrednom izdanju emisije “Između dve vatre” autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo bivšu zadrugarku Viktoriju Mitrović, čiji je dečko naveden kao biznismen koja je nekoliko večeri pred masovno ubistvo navodno “unajmio” kao svoje obezbeđenje baš Uroša Blažila i bivšeg zadrugara Nikolu Đorđevića.

Viktorija nam je u emisiji otkrila da nije istina da je Blažić bio obezbeđenje njenog sadašnjeg dečka, te da je Nikola Đorđević, sa kojom je ona bila u vezi, stalno vodio sa sobom Blažića, budući da su bili prijatelji.

Viktorija nas je alarmirala da što pre snimamo emisiju, kako bi “zaštitila” svog dečka i sebe od optužbi da znaju išta više o Urošu Blažiću, te da demantuje navode Sofija Une Manić, koja je u emisiji rekla da su Uroš, Nikola kao i njen momak imali neki veliki problem, te zaključila da bi taj problem “mogao biti kapisla” za masakr u Duboni.

– To nije istina, niko nije imao nikakav problem, nego smo hteli da je se otarasimo. Nije išla kod Uroša Ćertića kući, moj dečko, ja i Nikola Đorđević smo je odvezli njenoj kući, a ne kod Uroša. Ona je čekala kući mog dečka do kasno, a nije znala da je on sa mnom u vezi. Takođe mu je tražila i 4.000 evra da joj uplati, a kad nije, počela je sa pretnjama – rekla je nam je Mitrovićka.

Viktorija nam je otkrila i detalje odnosa sa Urošem Blažićem, kojeg je poznavala preko tadašnjeg dečka bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića, navodeći da je pola godine bila u društvu sa masovnim ubocom, kao i da je mogla da nasluti da će uraditi nešto strašno po njegovim reakcijama.

– Videlo se da dečko ima neku šifru, bio je miran, čudan, gledao u jednu tačku – rekla je Viktorija navodeći da očekuje poziv policije zbog toga što je poznavala momka koji je učinio masovno ubistvo:

– Očekujem poziv policije, da li u svojstvu građana ili šta već – rekla je ona.

Pored toga, Viktorija se osvrnula na njen bivši odnos sa zadrugarem Markom Osmakčićem, te navela da joj on navodno i dalje šalje poruke, na koje se ona, ne obazire, budući da je u srećnoj ljubavnoj vezi.

Celu emisiju Viktorijinog gostovanja u emisiji “Između dve vatre” pogledajte ispod teksta:

GLEDAJ EMISIJU KLIKOM NA OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA