“ČEKA SE TUŽILAŠTVO…!” Oglasio se advokat Karića, potvrdio da je Stefan PUŠTEN IZ PRITVORA, evo šta sledi

 “ČEKA SE TUŽILAŠTVO…!” Oglasio se advokat Karića, potvrdio da je Stefan PUŠTEN IZ PRITVORA, evo šta sledi

Stefan Karić danas je pušten iz pritvora u kom je bio od 3.maja nakon navodnog krvničkog prebijanja Nataše Šavije, piše “Republika”.

Podsetimo, starleta Nataša Šavija stigla je u Osnovno tužilaštvo u Rumi u kom je saslušana kao oštećena u istrazi koja se vodi protiv Stefana Karića,  o čemu smo PISALI DETALJNIJE OVDE.

Sada se oglasio i advokat Karića, te potvrdio navode medija da je Karić napustio pritvor.

Ovom prilikom je advokat otkrio i šta sledi u slučaju Nataše Šavije protiv Stefana:

to:E-stock

– Tačno je da je pušten, čeka se tužilaštvo, videće se da li će prikupiti nove dokaze vezane za slučaj, u zavisnosti od toga će se znati šta dalje i kako će se sve razvijati – rekao je Stefanov advokat.

Podsetimo, Nataša Šavija danas je rekla pošto je izašla iz tužilaštva, da je Stefanu zasmetao njen duboki šlic na haljini, i nikakvog konflikta od ranije nije bilo između njih dvoje

– Karić je za doživotnu. Nije me ubio odmah, a realno je mogao da me ubije. Nemam reči. Ako ne bude optužen, ja ću ovim da se bavim doživotno. Da neko tako nešto uradi, da mi ovako slomi jagodičnu kost – rekla je Nataša, koja je upitala ko je to Stefan Karić da njoj presudi.

– Ako sam loš čovek, meni će Bog da presudi – dodala je Šavija.

Šavije je dodala da je Osman Karić, otac Stefana Karića, nije zvao nijednom, i veoma loše reaguje na njegove izjave u medijima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: BULIĆ ZVEZDANU NA TRAGU – Milena Kačavenda prvi put nakon diskvalifikacije “Prijavila sam policiji”

KLIK OVDE