ČEKA GA ROBIJA – PRVI UČESNIK SA ZATVORSKOM NANOGICOM U ZADRUZI? Diskvalifikovani takmičar u CENTRU SKANDALA

 ČEKA GA ROBIJA – PRVI UČESNIK SA ZATVORSKOM NANOGICOM U ZADRUZI? Diskvalifikovani takmičar u CENTRU SKANDALA

Bivši rijaliti učesnik i kaskader Uroš Ćertić je poslednjih dana u žiži interesovanja, zbog dovođenja u vezu sa poznatom voditeljkom, koja je bila udata u to vreme, Marijom Veljković. U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene Arsić i Miljane Arsić, novinarki našeg portala Srbijadanas.com, gostovoje Ćertić, koji je otkrio da zna ko se navodno od devojaka u Zadruzi bavi prostitucijom, ali i nove detalje o aferi sa udatom voditeljkom.

Uroš nam je otkrio da bi voleo da u Zadrugu 6, narednu sezonu uđe i to sa nanogicom zatvorskom, te da tamo “odradi” kaznu koja ga čeka.

Kako nam je objasnio, čeka ga godinu dana “robije” jer je, kako su mediji tada pisali, vitlao pištoljem po banci, te je ta zatvorska kazna zapravo jer je nedozvoljeno posedovao vatreno oružje kod sebe.Foto: Srbija Danas

– Mogao bih da budem prvi učesnik sa nanogicom, registruje se da žicim u Šimanovcima – rekao nam je Uroš u emisiji “Između dve vatre”, te se nasmejao jer je bio siguran da ovog puta neće biti diskvalifikovan.

Podsetimo, Uroš je bio takmičar prve sezone Zadruge, a onda je napustio rijaliti, tako što je pobegao.

Šta nam je još rekao o zadrugarkama ali i ostalim poznatim ličnostima, pogledajte ispod teksta:

 UROŠ ĆERTIĆ O AFERI SA VODITELJKOM – Viđali smo se! Sa Dalilom sam se dopisivao! Sve udate dođu kod mene