ČEKA GA DUGA PAUZA: Duško Ivanović otkrio koliko će Nikola odsustvovati zbog povrede

 ČEKA GA DUGA PAUZA: Duško Ivanović otkrio koliko će Nikola odsustvovati zbog povrede

Foto: MNPress

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na svom terenu ekipu Partizana (90:74) u večitom derbiju koji je igran u okviru osmog kola ABA lige, a trener šampiona regionalnog takmičenja, Duško Ivanović istakao je da njegov tim odigrao odličan meč.

Mislim da je utakmica bila ne kvalitetna, ali jeste na vrlo, vrlo visokom nivou. Igrali smo protiv tima koji ima izvanredan napadački talenat. Kada smo ih malo pustili, oni su odmah imali lagane koševe. Ali velika je stvar da ova ekipa ima karakter i mislim da smo pobedili sa odbranom. Ambijent je bio izvanredan, osim ovih incidenata. Hajde da ne navijamo protiv sebe, ovo je sport. Nekad dobiješ nekad izgubiš, ali nemojmo protiv sebe.

Potom je Ivanović otkrio da Nikolu Ivanovića očekuje duža pauza.

  • Nikola je nezgodnoi pao i biće odsutan duži period. Ima jedno rebro slomljeno, mislim da mu je drugo napuklo, biće odsutan jedno mesec, mesec i po dana, ali dobro. Vratiće se on.

Ivanović je otkrio i kakva je atmosfera u timu.

  • Lakše je kada se dobije, ali bili bi ti momci dobri i da se izgubilo. Lakše je kada se dobija. Protiv ekipe kao što je Partizan mi ne možemo da igramo koš za koš i to se sada pokazalo – zaključio je Ivanović.

Pročitaj još