ČEKA GA DOŽIVOTNA ROBIJA? Brajan Volš zvanično optužen za ubistvo Ane Volš!

 ČEKA GA DOŽIVOTNA ROBIJA? Brajan Volš zvanično optužen za ubistvo Ane Volš!

Foto: Srbija Danas

Brajan Volš, muž zvanično nestale Srpkinje Ane Volš, i zvanično je optužen za ubistvo svoje supruge, saopštili su kasno sinoć tužioci u ovom slučaju, javljaju američki mediji.

Velika porota okruga Norfolk i zvanično je optužila Volša za ubistvo prvog stepena, ometanje istrage i nekoliko drugih optužbi, saopštila je kancelarija Javnog tužioca okruga Norfolk.

Ako bude osuđen, Volš bi mogao da bude osuđen na kaznu doživotne robije.

On je ranije izjavio da nije kriv, pred Sudom Okruga Kvinsi, na kojem je u januaru bio optužen za ubistvo, ali zvanična optužnica je sada pomerena u Viši sud u Norfolku, gde će se suđenje premestiti u nekoliko narednih nedelja, piše Boston Herald.

Podsetimo, Volš (48) je optužen za ubistvo svoje 39-godišnje supruge Ane, koja je inače rođena u Beogradu. Ana je 1. januara nestala iz svog doma u Kohasetu, u kojem je živela sa Brajanom i troje dece.

Tužioci tvrde da je Brajan ubio i zatim raskomadao telo Ane u njihovom podrumu, a zatim ostatke potrpao u vreće i bacio ih u kontejnere, da bi ih kasnije spalile komunalne službe.

On je optužen za ubistvo sredinom januara, a pre toga je već bio u pritvoru, na osnovu optužbi za ometanje policijske istrage nestanka supruge.Tužioci tvrde da je Volš na Googleu pretraživao kako da iseče i otarasi se tela 1. januara i narednih dana.

Telo Ane Volš nikada nije pronađeno.

Tužioci su došli u posed snimaka sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi kako čovek nalik Volšu baca nešto nalik na pune vreće za smeće u kontejnere u blizini stambenog kompleksa u blizini Kohaseta.Policija je pokušala da locira te vreće, ali one su tada već bile odnete i spaljene, saopštili su tužioci.

Volš je prethodno rekao policiji da je Anu poslednji put video rano ujutru 1. januara, tvrdeći da je tada otišla zbog “hitnog poziva sa posla”.Anin poslodavac iz Vašingtona, gde je radila, je prijavio da je Ana nestala 4. januara.

Volšov advokat je u januaru rekao da “namerava da dobije ovaj slučaj“.

Više vesti o slučaju nestale Srpkinje Ane Volš pročitajte OVDE.