“CAR JE DALILIN NAJVEĆI PROMAŠAJ, DRAGOJEVIĆ JE FEMINIZIRAN!” Marijana oplela po drugaričinim bivšim – OVAJ JOJ MUŠKARAC TREBA

 “CAR JE DALILIN NAJVEĆI PROMAŠAJ, DRAGOJEVIĆ JE FEMINIZIRAN!” Marijana oplela po drugaričinim bivšim – OVAJ JOJ MUŠKARAC TREBA

Mlada pevačica u usponu  i influenserka Ruža Rupić krči put do zvezdanih visina, i upriličila je promociju svoje nove pesme “Nije da nije”. Tom prilikom okupila jeneka od zvučnih imena savremenog šou-biznisa, koja su bila i više nego raspoloženda da poziraju i razgovaraju sa okupljenim pripadnicima sedme sile.

Ekipa portala Srbija Danas je pozdravila Marijanu Zonjić, a ona je rado pristala da odgovaori na nezgodna pitanja naših novinara i otvori se na emotivnom planu.

Marijana Zonjić
Foto: SD/MĐ

– Dalila i ja nemamo partnere jer smo jedna drugoj srodne duše. Odlučile smo da nema momaka. Samo uživanje. Meni se ne sviđaju njeni izbori, njoj se ne sviđaju moji. Kada budem videla daje neko neizmerno ceni, voli i poštuje, ja ću joj dati svoj blagoslov. Kad vidim da neko želi da je izmanipuliše – naravno da ću joj skrenuti pažnju. Od njenih bivših Car, Car, i samo Car je definitivno bio nagori mogući izbor – ispod toga ne može. Znam kako se prema njoj postavio napolju, uopšte nije bio muškarac. I trenutno funkcioniše napolju tako što kopira Dalilu, i taj posao i Tiktok. Meni se taj dečko ne dopada – rekla je Dalilina najbolja drugarica.

Dalila Dragojević, Filip Car
Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

Da li si ispratila da je Car nedavno ušao Dalili u meč na Tiktoku samo da bi je sabotirao?

– Nismo stigle još da se vidimo i o tome popričamo.

Dejan Dragojević, Filip Car
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Sada znamo kakvo mišljenje imaš o caru, a kakvo ti je mišljenje o Dejanu Dragojeviću kao Dalilinom bivšem?

O Dejanu nemam neko loše mišljenje. Bio je ok prema njoj. I stvarno koga zavoli, zna da se postavi i da bude dobar dečko. Ali nije to tip muškarca kakav njoj treba. Njoj treba neka muškarčina, stvarno. Dejan mi je nekako previše osetljiv, ne znam… malo isfeminiziran. Ok je, nije on loš, ali mi nije za Dalilu. Ja bih za nju želela nekog muškarca ostvarenog, zrelog, iskusnog, lepog, normalnog – onako i fizički lepo da izgleda. Znači, starijeg, zrelijeg, iskusnijeg – znači da je gospodin čovek.

Marijana Zonjić
Foto: SD/MĐ

Detalje ovog razgovora pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.