ČAK DVE BIVŠE ZADRUGARKE STIŽU U “ELITU”: Uhvatili smo ih na lekarskom pregledu, evo kako su reagovale!

 ČAK DVE BIVŠE ZADRUGARKE STIŽU U “ELITU”: Uhvatili smo ih na lekarskom pregledu, evo kako su reagovale!

Foto: Srbija Danas

Danas je drugi dan kada se održavaju sistematski pregledi potencijalnih učesnika “Zadruge 7 Elita”. 

Naša ekipa nalazi se ispred klinike u centru Beograda gde takmičari dolaze na lekarske preglede, a iako je većina lica nepoznata javnosti, pojavila su se i neka poznata, učesnice prethodne sezone, starlete i drugarice Maje Marinković, Slađe Lazić. 

Slađa je pred našim kamerama progovorila o odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, o čemu se poslednjih dana dosta piše, a otkrila je i da ulazi kao zauzeta, ali da je moguće da joj se dogodi ljubavna afera u rijalitiju.

Pored Slađe, na pregled je došla i učesnica “Zadruge 3” Miona Jovanović, koja je otkrila da se u toj sezoni nije pokazala kako je želela. 

– Bila sam pre par godina, nisam se pokazala kako sam želela, bila sam mala i preplašena. To me jako dugo kopkalo, što se nisam pokazala kako treba, sad sam sazrela, pa da se vidi ko sam i šta sam – rekla nam je ona. 

Miona Jovanović
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Na preglede su došli i nekadašnji fudbaler, a sada trener, Dragoljub Smiljanić Gaga, kao i prijatelj Filipa Cara, Luka Majčica.

Podsetimo, produkcija je za sada zvanično potvrdila učešće samo nekoliko imena, među kojima su Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i drugi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.