BUKTI RAT RODITELJA: Huso IZGOREO jer ga je Dejan RAZOTKRIO, oglasila se i NJENA majka – Težak UDARAC

 BUKTI RAT RODITELJA: Huso IZGOREO jer ga je Dejan RAZOTKRIO, oglasila se i NJENA majka – Težak UDARAC

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Đir sa Memom

Slovenka Nikolić, majka učesnice “Zadruge” Aleksandre Nikolić burno je reagovala na komentar Husa Mujića, oca Dalile Dragojević, da će bivšem zetu Dejanu Dragojeviću, koji je u vezi sa Aleksandrom, “skinuti kapu tek kada bude našao bolju od Dalile”, a takođe doveo je u pitanje i prošlost Nikolićeve, o kojoj se godinama unazad svašta priča i piše u medijima.

– Bože me oprosti, kaže on – vernik. Ja sam vernik od devete godine, bavila sam se javnim poslom, ali sam ostala ista, srce i duša mi se nisu promenili. On daje svoju decu u dom, jedno, drugo, treće… I ti ideš da se klanjaš, da se moliš Bogu – oprosti, ali to vernik ne radi! Kada Dalila kaže:”Moj otac je najbolji na svetu”, pa on nikada ne može biti dobar čovek. Ja sam tri posla radila da bi moja Aleksandra imala sve. Ti daješ svoju decu tamo, vamo, nećeš da ih priznaš, a govoriš da si dobar čovek i vernik? To je užas! Priča se i za taj plac, uzeo ga od brata… Vernici to ne rade, ja polazim od sebe. Ono što ne želim da meni rade, neću ni ja drugima. Ne znam šta da radim, ja samo da ga tužim?! Vidim ja po njegovoj faci, vidim u njemu mnogo tih loših stvari. Sve mu se vidi na licu. Dobar, dobar… Ma, da, mene moj Bog nikad nije izneverio u nekim stvarima. Treba da ga bude sramota što mi dete dira. Moja Aleksandra je ćutala kada su se svađali Dalila i Dejan, a on mi dira dete – izjavila je Slovenka tada za Pink.

Dalila Dragojević, Huso Mujić
Foto: Instagram prinscreen/dalila_dragojevic_official


Sada se, nakon reči Aleksandrine majke, za Pink ponovo oglasio Huso, Dalilin otac.

– Ja ne znam gde su njena deca bila, gde je njeno dete bilo od sedmog razreda, kad je išla tamo gde je išla? Ja njeno dete kao vernik nisam povredio niti joj našao manu… Nisam ja rekao da je ovakva i onakva, ništa loše nisam rekao o njenoj ćerki, nego to novine pišu i oni se tamo svađaju. Oni kažu da je bila u Bujanovcu, u Turskoj u zatvoru, ja to ne znam, znam kad pročitam. Njenoj ćerki želim sve najbolje, a isto tako i svojoj. Greh je u bilo kojoj veri naći čoveku manu i rugati se tome, ja se njoj nisam rugao. Lepa je, zdrava, pametna, daj bože da bude još pametnija, kao i moja, da ne prave budalaštine. Vrišti, svađa se, Dejan to i treba da vidi, šta će sutra, kad krenu da žive zajedno, da vrište i da dreči zgrada? Dejan je sada uprskao kada je počeo mene da pljuje, ja to vidim, i sve to što je pričao za Dalilinu majku, ona nije takva žena – rekao je Huso.

Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official


Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.