BUJNA I NESREĆNA: Slatka plavuša u velikom problemu zbog OGROMNOG POPRSJA, NEMILOSRDNI su prema njoj (VIDEO)

 BUJNA I NESREĆNA: Slatka plavuša u velikom problemu zbog OGROMNOG POPRSJA, NEMILOSRDNI su prema njoj (VIDEO)

Foto: TikTok/Printscreen/@alissa_lil_d

Jedna TikTokerka muku muči s ružnim komentarima na ovoj popularnoj društvenoj mreži i to zbog svog velikog poprsja. Ona konstantno dobija neželjene komplimente, nepristojne komentare i doskočice na račun svojih velikih grudi.

Alisa, za koju se veruje da je iz SAD-a, otvorila je TikTok nalog @alissa_lil_d i na njemu je odlučila da podeli s kakvim se sve neugodnim komentarima susreće.

@alissa_lil_d My life be like haha #fyp #funny #CatOnALeash #HPSustainableSounds #fyp ♬ Miami, My Amy – Keith Whitley

Jedan od isečaka počinje tako što Alisa pozira u ružičastoj majici na bretele uz natpis: “Evo u šta mi se život pretvorio. Ja: imam prirodno velike grudi.” Zatim je navela samo deo komentara koje dobija od muškaraca i žena.

Počela je sa ženama koje joj često govore: “Ajde, jadnice, sigurno te bole leđa”. Takođe je napomenula da žene koje nisu toliko “obdarene” kao i ona često znaju da komentarišu: “Daj meni malo”. Dodala je i da često mora da se nosi s gnusnim komentarima muškaraca, poput: “Dobre si*e, mamice”.

No, čak ni ovo njeno javno prozivanje nije baš urodilo plodom pa su i na ovaj video počeli da se nižu komentari, poput: “Hoćeš li da ti izmasiram leđa?”, “Ja sam jedan od tih muškaraca”, “Šta si drugo očekivala?”, 2Grudi su ti savršene, budi ponosna na njih.”